Atletico også interesserte i Simao

Atletico Madrid vil også være med i kampen om Benficas Simao Sabrosa. Sevillas Daniel Alves blir dyr.

Simao Sabrosa (på bildet i kamp med Steve Finnan) er en ettertraktet spiller. Ikke bare har Liverpool meldt sin interesse for Benficas ving. Nå vil også Atletico Madrid være med i kampen. Med fersk kapital fra salget av Fernando Torres - til Liverpool - vil Atletico være med å kjempe om vingen - med Liverpool.

Selv synes Simao interessen fra Atletico er flatterende.

- Dette har jeg kun fra media. Jeg har ikke selv hørt noe fra Atletico og trives godt i Benfica, men det er klart det er fint å bli satt pris på. Jeg skal ikke si at noe er umulig. Alt er mulig i dagens fotball, sier Samao Sabrosa til portugisisk presse.

Benfica håper å beholde den portugisiske landslagsspilleren, som har kontrakt på Estadio da Luz fram til 2012-sesongen.

Alves blir dyr
Daniel Alves er en annen spiller Liverpool har jaktet på de siste sesongene. Brasils landslagsspiller og Sevillas svært så ettertraktede sideback, er en av spillerne Rafael Benitez gjerne hadde kjøpt. Nå virker det som om interessen fra Anfield har kjølnet noe.

Men det er nok av andre klubber som gjerne vil ha Alves sin underskrift. Nå sier Sevilla-president Jose Maria del Nido at de klubbene som skal forhøre seg om Alves må komme med et åpningsbud på 20,2 millioner pund.

- Alves er fortsatt en viktig del av Sevillas planer, men mottar vi bud på over 20,2 millioner pund, da kan vi begynne å snakke, sier presidenten.