Aurelio bitter på skadene

Fabio Aurelio er bitter over å ha gått glipp av Champions League-finalen. Benítez vil finne tilbake til vinnermentaliteten. Ingen spilletid for Reina - tap for Benayoun. Mascherano skadet.

Fabio Aurelio røk akillesen mot PSV Eindhoven 3. april i år, og var dermed uaktuell for spill helt til i høst. Brasilianeren synes det var spesielt tungt å gå glipp av Champions League-finalen, og det var ikke den første nedturen for den skadeforfulgte venstrebacken.

- Å gå glipp av Champions League-finalen var en stor skuffelse. Da jeg skadet kneet mitt i Valencia kom det også på verst mulig tidspunkt. Jeg var inne i landslagsvarmen, og var toppscorer for klubben. Men jeg vil ikke tenke på hva som kunne ha vært, sier han til Liverpoolfc.tv.

Den tidligere Valencia-spilleren er nå skadefri, og ser fremover. Etter kun å ha spilt 25 kamper i sin debutsesong føler han naturlig nok at han har noe å bevise, og mener selv han har blitt sterkere etter skadene.

- Du må bare legge slikt som dette bak deg, og livet må gå videre. I tider som det må du være sterk og ha tolmodighet. Du blir sterkere etter noe slikt.

Benítez vil finne tilbake vinnermentaliteten.
Liverpool fikk en meget god start på sesongen, men etter tre strake uavgjorte i kamper man burde vunnet - og med ligakamper mot Everton og Arsenal de neste ukene er sjefen desperat etter å snu den vonde trenden.

- Fotball er en lagsport, så du vinner og taper som et lag. Jeg var virkelig skuffet og sint etter tapet for Marseille, men å være sint endrer ingenting, sier spanjolen i dag til Liverpoolfc.tv.

- Vi må analysere hvorfor vi spiller så dårlig noen dager, mens vi spilte så godt i begynnelsen av sesongen. Skal du spille for managere som Alex Ferguson eller Arsene Wenger krever det en spesiell innstilling - og det samme gjelder om du skal spille for oss. Spillerne våre vet at de må jobbe hardt og ha den rette innstillingen. Slik vinner du trofeer.

En som har slitt denne sesongen er Momo Sissoko. Afrikaneren har de siste ukene vært en levende feilpasning, og mange trodde at "gode gamle Sissoko", som har vært en viktig og god mann for Liverpool, endelig var tilbake da han scoret sitt første mål for klubben mot Sunderland. Rafa er fullt klar over formsvikten til den løpssterke midtbanemannen.

- Momo var en nøkkelspiller for oss da vi tok 82 poeng i ligaen. Nå må han få tid til å vinne tilbake selvtilliten sin. Jeg pratet med han etter Marseille-kampen, og ba han fortsette å jobbe. Han vet hvordan jeg jobber, for jeg arbeidet med han da han var 18-åring i Valencia - hvor vi vant både cup og serie.  Han vet at vi har tro på han, og jeg vil prøve å forbedre han som spiller, avslutter Rafa.

Ingen spilletid for Reina - tap for Benayoun.
Pepe Reina var ubenyttet reserve da Spania i går kveld gjorde en meget god prestasjon med å slå Danmark 3-1 i Aarhus. Torres-reserven Raul Tamudo scoret spanjolenes første mål, mens Ramos og Riera scoret de andre. Jon Dahl Tomasson scoret danskenes mål. Fernando Torres, Xabi Alonso og Daniel Agger var alle uaktuelle på grunn av sine skader.

Yossi Benayoun er som kjent kaptein for Israel, og israelerne måtte i går slå Kroatia dersom det skulle være muligheter for EM-sluttspill. Slik gikk det ikke, og Kroatia, som topper gruppa fremfor England, stakk av med alle poengene. Arsenals Eduardo scoret kampens eneste mål like før hvilen - og nå må det et under til for at Yossi blir å se på banen i Sveits og Østerrike neste år.

Mascherano skadet.
Javier Mascherano skal ha pådratt seg en mindre skade i gårsdagens kamp mot Chile. Argentina vant som kjent 2-0, og fikk en god start på VM-kvalifiseringen. Midtbanemannen skal ha pådratt seg en muskelskade i lysken, og vil bli undersøkt nøyere av Argentinas legeteam i dag. Skaden skal ikke være mer alvorlig enn at den tidligere River Plate-spilleren kan være aktuell for Argentinas bortemøte med Venezuela på tirsdag.

Se når Torres skader seg
Som kjent er Fernando Torres skadet i lysken, og sannsynligvis ute når Liverpool møter Everton på Goodison Park neste lørdag. Den spanske avisa Marca har nå lagt ut en videosnutt, som viser situasjonen hvor Torres skadet seg. For å se situasjonen, må du gå på denne linken.