Aurelio i full trening

Fabio Aurelio er tilbake i full trening. Momo Sissoko glad for å ha scoret sitt første PL-mål, og håper det kommer flere. Gulacsi kan bli god, sier Rafa. Historisk dato.

Venstreback Fabio Aurelio er tilbake i full trening igjen. Brasilianeren har vært ute av spill i seks måneder, og han er nå snart klar til å gi kamp med Alvaro Arbeloa og John Arne Riise om venstreback-plassen.
Rafa ønsket Gabriel Heinze sterkt, men argentineren gikk som kjent til Real Madrid. Aurelio kan nå være med å gi backup på en plass Rafa følte vi manglet noe.

- Håper det er det første av mange
Momo Sissoko fikk æren av å sette Liverpools syv tusende ligamål i gårsdagens kamp mot Sunderland.

- Jeg er kjempefornøyd. Ikke bare scoret jeg mitt første mål, men laget vant også kampen. Det var et kjempefint resultat, sier maliseren.

- Jeg har måttet vente en stund, men det var deilig at målet endelig kom. Dette er mitt tredje år i klubben, så det var på tide.

Samtidig er Momo fast bestemt på å holde bena plantet fast til bakken, til tross for de rødes friske PL-åpning.

- Sunderland er et godt lag, men vi jobbet hardt og spilte godt. Vi må ha slik innstilling i hver kamp.

- Det er ingen vits i å snakke om våre tittelsjanser så tidlig i sesongen. Alt vi skal konsentrere oss om, er å vinne kamper, avslutter midtbanekrigeren.


Rafa med tro på Gulacsi
Den 17-år gamle ungarske keeperen Peter Gulacsi er i Liverpool på en ettårs-kontrakt. De røde har opsjon på å kjøpe han, og Rafa kan være interessert i å sikre seg den talentfulle målvakten på permanent basis.

- Gulacsi er en talentfull keeper, som vi har opsjon på å kjøpe.

- Han har en lys fremtid, da han er god teknisk og han er åpen for å bedre spillet sitt, sa Rafa.

Historisk dato
På denne dagen, i 1982, åpnet offisielt Nessie Shankly Shankly Gates på Anfield.
På denne dagen, for åtte år siden, ble Robbie Fowler far for første gang.