Aurelio snart tilbake

Fabio Aurelio håper å trene som normalt i neste uke, etter leggskaden han pådro seg mot Marseille. Kveldens reservelagskamp går direkte både på LFC TV og Viasat Sport 2.

Fabio Aurelio sier til liverpoolfc.tv i dag at han håper å være kvitt skaden på baksiden av leggen snart, og nå krysser brasilianeren fingrene for at han er spilleklar til bortekampen mot Everton om ni dager.

Venstrebacken måtte som kjent stå over 2-2 kampen mot Tottenham sist helg, etter at han pådro seg skaden i Champions League-oppgjøret mot Marseille. Nå håper imidlertid forsvarsspilleren at han kan være tilbake i full trening igjen i neste uke.

- Det er ingen alvorlig skade. Det er bare en liten avrivning på baksiden av leggen, og forhåpentligvis kan jeg trene som normalt igjen i neste uke. Når du har vært lenge ute etter en alvorlig skade, slik jeg hadde, og du kommer tilbake og spiller noen kamper igjen, er det ikke uvanlig at man får små problemer som dette, sier Aurelio.

- Jeg er glad for at dette skjedde i forbindelse med et landskampavbrekk, så jeg ikke mister så veldig mange kamper, legger han til.

- Jeg har vært uheldig med skader etter overgangen til Liverpool, men jeg foretrekker å ikke se meg tilbake. Jeg ønsker å se fremover, og forhåpentligvis får jeg vist fansen hva jeg er kapabel til, avslutter han.

Kveldens reservelagskamp går direkte på TV
I kveld er det mulig for røde fans å følge Liverpools nest beste via TV-skjermen, når de gjester erkerivalen Manchester United. Kampen blir nemlig vist live både på LFC TV og Viasat Sport 2. Avspark er klokken 20.00, og sendingen starter ett kvarter tidligere.

Reservelaget tapte sin forrige kamp, hjemme mot Sunderland, og vil nå være ivrige etter å reise kjerringa. Både Liverpool og Manchester United ligger midt på tabellen, med fire poeng. Liverpool har imidlertid bare spilt tre kamper, mot Uniteds fire.