Aurelio tilbake igjen

Fabio Aurelio er med i troppen mot Porto, men Benitez bekrefter at John Arne Riise, Momo Sissoko og Harry Kewell er uaktuelle. Slovakisk dommer på Estadio do Dragao.

Sissoko også skadet
Rafa Benitez bekrefter i følge Liverpools hjemmeside at John Arne Riise, Momo Sissoko og Harry Kewell ikke er blitt med troppen til Portugal.

Riise sliter med en lyskestrekk, mens Harry Kewell ikke blir regnet som kampklar etter sin siste skade. Vi antar at Momo Sissoko også har fått seg en skade etter siste kamp mot Portsmouth, uten at det har kommet noen opplysninger om dette.

Rafa har tidligere sagt at Steve Finnan, Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso alle er usikre foran det første møtet i gruppespillet mot Porto i morgen, men Liverpool har ikke gitt opp å få en eller flere av dem klare til kampen i Portugal.

En gledelig melding er det at Fabio Aurelio er tilbake i troppen, og Benitez antyder at brasilianeren kan bli involvert mot Porto.

- Fabio er tilbake, og det er godt nytt for oss, forteller manageren. - Han har arbeidet hardt for å komme tilbake etter sin skade og kan bli nyttig for oss.

Dommer på Estadio do Dragao vil bli den rutinerte Lubos Michel fra Slovakia.