Avansement for reservene

Liverpools reservelag beseiret Warrington Town 2-1 borte i kvartfinalen i Liverpool Senior Cup. Målscorere for de røde var Besian Idrizaj og Danny Guthrie.

Danny Guthrie scoret vinnermålet da Liverpool sikret seg semifinaleplass i Liverpool Senior Cup etter 2-1-seier over Warrington Town. Ifølge Liverpoolfc.tv imponerte reservelagskapteinen fra sin posisjon sentralt på midtbanen, og ble kåret til banens beste. 19-åringen hadde også en avslutningen i stolpen. Besian Idrizaj scoret kampens første mål, før non-league-laget utlignet på et selvmål av Miki Roque. Vinnermålet til Guthrie kom i 2.omgang.

Liverpool Senior Cup har en fin historie. Tilbake i 1961 debuterte en ung Ian St. John med et hattrick mot Everton. Liverpool vant turneringen senest i 2004 da Everton ble slått i finalen på Goodison Park.

Warrington Town befinner seg på nedre halvdel i Unibond First Division, og de har nylig ansatt ny manager i Ian Street etter at Glenn Walker forlot klubben forrige uke. Unibond-laget bød Liverpool på god motstand foran 1347 tilskuere på Cantilever Park. Avspark ble utsatt 15 minutter grunnet stor publikumstilstrømning.

Reservelagsmanager Gary Ablett hadde valgt ut et ungt mannskap, med blant annet Guthrie, Lee Peltier og Nabil El Zhar i startoppstillingen. El Zhar hadde en god kamp hvor han viste prov på hurtighet og god ballbehandling.

El Zhar, Idrizaj og en livlig Ryan Flynn hadde alle misbrukt gode sjanser før østerrikeren tok vare på en gavepakke i det 16.minutt. En klarering fra en Warrington-back havnet rett hos Idrizaj som hadde all verdens tid til å sette ballen i nettet bak keeper Richard Mottram.

Hjemmelaget begynte så å sette press på Liverpool. David Martin vartet opp med en glimrende redning på et forsøk fra Philip Mitchell. De rødes keeper var imidlertid sjanseløs da Warrington utlignet etter 20 minutter. En avslutning traff Roque og gikk i bue over Martin og inn i buret.

Liverpool kom sterkt tilbake i 2.omgang. Inspirert av Danny Guthrie begynte de nå å dominere kampen. Kapteinen nettet vinnermålet fra kloss hold i det 56.minutt.

Bortelaget kunn fort ha økt ledelsen, men Guthrie traff stolpen, mens forsøk fra Idrizaj og Paul Anderson ble reddet av Mottram.

I semifinalen venter nå hjemmekamp mot enten Everton eller Prescot Cables.

Warrington Town: Mottram, Salt, Cushion, Robinson, Farrell, Halpin, Tickle, Otutu, G Mitchell, P Mitchell, Bluck.

Liverpools reservelag: Martin, Darby, Threlfall, Roque, Antwi, Peltier, Flynn, Guthrie, Idrizaj, El Zhar, Anderson. Ubenyttede reserver: Spearing, Hansen, Barnett, Putterill, Burns.