Avklarende møte søndag kveld?

Liverpool Daily Post tror det lenge etterlengtede møte mellom Rafael Benitez og klubbens eiere vil finne sted søndag kveld. McAuley gleder seg over avansement i juniorcupen.

Liverpool Daily Post hevder å vite at det bebude oppklaringsmøtet mellom manager Rafael Benitez og klubbens eiere, George Gillett og Tom Hicks, vil finne sted søndag kveld. Altså i timene etter storkampen mot Manchester United.

Det spekuleres fortsatt over en lav sko i London-pressen om hvorvidt Rafael Benitez stadig ligger an til å få sparken eller ei. Liverpool Daily Post mener det er lite sannsynlig nå som de røde er videre i Champions League, i kvartfinalen i ligacupen og har inntatt en god posisjon i tittelkampen i Premier League. Morgenavisen på Merseyside mener at troppen som Benitez har bygd opp i løpet av tre og et halvt år nå begynner å vise sitt potensial.

- I det hele tatt å vurdere og gi spanjolen sparken på dette tidspunkt vil være en tabbe, skriver avisen.

Det er et utsagn også målvakt Pepe Reina er villig til å skrive under på. Men 25-åringen er nå mer opptatt av den kommende toppkampen mot Manchester United enn det nevnte møtet. Han tror Liverpool kan ta sin første ligaseier over rivalen fra Old Trafford under Benitez sin ledelse på søndag.

- Vi har spilt mye bedre i angrep den siste tiden, og gjør mange mål. Neste runde i Champions League er to måneder unna nå, og dermed kan vi konsentrere oss om hva som venter oss i ligaen, sier han til Daily Post.

- Vi ble ikke overrasket over hvor bra vi spilte i Marseille, da vi vet vi er i stand til slikt. Men jeg må innrømme at jeg forventet en litt annerledes kamp, og at jeg ville få mer å gjøre. Forhåpentligvis får jeg like lite å gjøre i hver kamp fremover nå, legger han til.

- Vi har mye selvtillit foran søndagens kamp nå, mot et topplag som United. Vi vet vi må være på tå hev mot dem, men det kan bli en flott kamp foran våre egne supportere, og vi forventer å vinne.

- Vi har et av de beste lagene i Europa, men jeg må innrømme at det er noen veldig gode lag i Premier League. Ligaen har blitt mer vanskelig å vinne i år. Vi så mot Reading sist helg at alle kan slå alle for øyeblikket. Chelsea, Arsenal og United er alle i virkelig god form, så det blir vanskelig å komme foran dem på lang sikt. Men det er mye igjen av sesongen, og vil håper å holde koken.

McAuley om cupseieren
Tittelforsvarer Liverpool åpnet i går kveld FA Youth Cup med en 5-0 seier borte mot Wycombe. Nå venter Burnley eller Arsenal, som har vunnet turneringen hele seks ganger, i 4.runde over nyttår. Trener Hugh McAuley beskriver gårsdagens kamp som en typisk juniorcup-kamp.

- Wycombe spilte veldig fysisk tøft, men vi vant til slutt med klar margin. Vi måtte imidlertid jobbe hardt for å få lov til å spille vår egen fotball, noe vi klarte i andre omgang.

- Jeg er godt fornøyd med spillet, og alle våre gode angrepspillere innfridde forventningene. Forsvaret jobbet også hardt til tider.

- Vi kan nå bygge videre på denne seieren i vår siste ligakamp før jul på lørdag. Deretter ser vi frem til en skikkelig spennende kamp mot Arsenal i neste runde, dersom de slår ut Burnley.

I den siste kampen før jul, som McAuley nevner, er for øvrig Liverpool vertskap for West Bromwich Albion.

Lippi mener at Gerrard er Englands beste
Italias VM-vinnende trener Marcello Lippi uttaler i dag at landsmannen Fabio Capello er riktig mann for jobben som England-manager. Samtidig sier han at Liverpool-kaptein Steven Gerrard er den beste spilleren på det engelske landslaget.