Ayestaran på vei til Barcelona

Spanske medier melder at spanske Pako Ayestaran skal være på vei til Barcelona. Utlånte Paul Anderson i scoringsform. 17-årige Macauley Chrisantus linket.

Et Barcelona som har slitt med skader, skal ha kontaktet Rafas tidligere nummer to, Pako Ayesteran, i oppgave av å bøte på de stadige skadeproblemene. Barcelonas president Joan Laporta håper at Ayestaran skal akseptere tilbudet og inngå i staben på Camp Nou. Ayestaran er viden kjent for sine kunnskaper innen trening og fysisk helse, og er med det i Barcelonas kikkert.

Ryktene sier at Barcelona ønsket seg Pako allerede i januar, men skal da ha blitt avvist av ledelsen på Anfield.

Utlånte Anderson i aksjon
Paul Anderson spilte hele kampen og scoret 0-4 målet da Swansea banket Leyton Orient 0-5 i dag. Han scoret også 1-0 målet i midtuka da Swansea til slutt vant 2-1 over Swindon. Han ble da byttet ut et kvarter før slutt.

17-årige Chrisantus linket til toppklubbene
Nigerianske Macauley Chrisantus skal være jaktet av halve Premier League, der de to rivalene fra Manchester skal være ivrigst. 17-åringen var en av stjernene i Verdens U17 Mesterskap, da han bidro til finaleseier for Nigeria. Chrisantus spiller for tiden i sitt hjemland med Abuja, men skal være ventet å ta steget over til Europa om kort tid. Real Madrid, Barca, Ajax, Inter og Milan, sammen med engelske Arsenal, Chelsea og Liverpool skal være interesserte.

Rådgiver Chris Nathaniel opplyser at unggutten er på jakt etter fortsatt utvikling av sitt talent, og ikke nødvendigvis de største pengensummene.

- Macauley er et spesielt talent. Så å si alle toppklubbene har kontaktet meg om han, sier Nathaniel.