Babbel tror på gull

Den tidligere Liverpool-spilleren Markus Babbel har tro på at Liverpool kan vinne både Premier League og Champions League inneværende sesong. Mascherano for Argentina.

Den forhenværende Liverpool-spilleren Markus Babbel, som blant annet var sentral i den legendariske 2001-sesongen, hvor man som kjent kunne sanke tre titler, har i dag kommet med positivt ladde uttalelser vedrørende Liverpools tittelsjanser i inneværende sesong. Og Babbel refererer ikke da kun til Premier League, tyskeren tror at det helrøde laget fra nordvest-England kan sanke pokaler både i Premier League og Champions League.

- Dette er den første sesongen hvor de virkelig innehar nok kvalitet til å vinne ligaen, i tillegg til Champions League. De har en virkelig sterk stall; ikke kun elleve gode spillere, men 25 av dem. Dersom de har flaks hva angår skader, vil Liverpool være kapabel til å feie en hvilken som helst motstander av banen. Dette grunnet at de er såpass sterke bak, i midtbaneleddet, og nå også i angrep etter å ha signert Fernando Torres; den type spiller de har manglet de seneste årene.

Utover dette, kan Markus Babbel, som for tiden hever sin lønningspose hos tyske Stuttgart, og har rukket å bli 35 år gammel, fortelle at han, til tross for sykdom ser tilbake på sin tid i Liverpool med glede. Som kjent pådro Babbel seg Guillain-Barre-syndrom, hvilket medførte lammelser og en hard vei tilbake for tyskeren, som etter hvert dro til Blackburn Rovers for å fortsette sin karriere.

- Det var mitt livs beste tid. Jeg spilte for et av Europas beste lag, sammen med spillere som Gary (MacAllister), som for meg er en legende grunnet hans karakterstyrke og lederskap. I fellesskap vant vi fem trofeer, hva som for mitt vedkommende var beklagelig, var at jeg ble syk, og aldri maktet å komme tilbake på samme nivå. Jeg var litt uheldig, men den ene sesongen vil jeg for evig minnes, avsluttet den sympatiske tyskeren med i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside.

Mascherano i Argentinas tropp
Javier Mascherano har blitt uttatt til VM-kvalifiseringskampene mot Chile (13.oktober) og Venezuela (16.oktober) i henholdsvis Buenos Aires og Maracaibo.