Babel og Benayoun presenteres i dag

På nok en travel transferdag i Liverpool FC vil Ryan Babel bli klubbens tredje dyreste spiller, og vil bli vist for pressen sammen med Yossi Benayoun.

I går kveld ble det gjort kjent at kun underskriften mangler for at Ryan Babel er knyttet til Anfield fram til 2012.  Ifølge Liverpool Daily Post vil den unge nederlenderen bli vist til pressen i løpet av dagen, sammen med den andre nyervervelsen Yossi Benayoun.

Babel vil bli klubbens tredje dyreste spiller, etter Fernando Torres og Djibril Cissé, etter at Ajax godtok et tilbud på 17 millioner euro eller om lag £11.5M.  Det vil også gi Ryan Babel selv en god slump, siden spilleren hadde i sin kontrakt at han ville dele overskuddet med Ajax over en viss salgsum.

- Jeg lyttet til hva de hadde å si og fikk en fin følelse angående klubben.  Treneren har store planer på mine vegne.  Jeg har latt hjertet mitt bestemme, sier Babel etter at overgangen til Anfield ble klar.

- Jeg sa farvel til fansen i Ajax og jeg må si at det var vanskelig.  Jeg tror jeg vil savne fansen, og alle de som har støttet meg.  Det gjelder selvsagt mine lagkamerater, og også treneren, sier 20-åringen som spilte inn et videointervju som kunne legges ut på hjemmesiden til Ajax.