Babel tvilsom med skade

Ryan Babel trolig ikke med i kveldens kamp, og Ray Putterill er kalt inn i troppen mot Reading. Reservelaget vant treningskamp mot Blackburn.

Ryan Babel meldes på det velinformerte nettstedet The Liverpool Way å være tvilsom til kveldens kamp grunnet skade. Det opplyses ikke om hvorvidt det er den samme skaden som hollenderen virket å slite med i Birmingham-kampen. Som erstatter er Ray Putterill kalt opp i troppen til kveldens cupkamp, og han spilte således ikke for reservelaget i kveldens treningskamp.

Reservene vant treningskamp
Liverpools reservelag vant i kveld en treningskamp borte mot Blackburn 1-3. Som ventet var ikke Jack Hobbs, Lucas Leiva eller Sebastian Leto i troppen, da det nevnte trekløver trolig er tiltenkt en rolle i kveldens cupkamp mot Reading. Hva som imidlertid var mest oppsiktsvekkende i kampen, var at både Nabil El Zhar og Emiliano Insua deltok, hvilket medfører at duoen ikke vil figurere mot Reading, som kanskje mange på forhånd ville ha spådd. Stephen Darby, Robbie Threlfall (bildet) og Jay Spearing er også igjen på Merseyside.

Målscorere i kampen var Jordy Brouwer (2) og Robbie Threllfall.

Lag: Gulacsi; Kelly, San José(Darby), Huth, Threlfall; Crowther(Spearing), Flynn, Plessis, El Zhar(Insua); Simon, Brouwer.