Baines blir blå?

Mye tyder på at Leighton Baines ender opp i Everton, og ikke i Liverpool slik enkelte medier har antydet tidligere. Supportercup i Sarpsborg.

Wigans venstreback Leighton Baines har av flere medier blitt trukket frem som et transfermål for Liverpool dersom de røde skulle mislykkes i sitt forsøk på å bringe Gabriel Heinze til Anfield. Mye tyder imidlertid nå på at scouser Baines i stedet ender opp som Everton-spiller.

Liverpool Daily Post melder i alle fall at det pågår samtaler mellom Everton og Wigan, etter at de blå skal ha lagt inn et forbedret bud på spilleren. Dette budet skal være nærmere de £6M som Wigan aksepterte fra Sunderland for 22-åringen. Baines takket høflig nei til Sunderland, da han synes å foretrekke Merseyside som bosted.

Wigan har tidligere avslått et bud på litt over £4M fra Everton, men skal nå altså være på glid ettersom Everton nå har strukket seg lenger i sin streben etter å sikre seg Kirkby-gutten. Selv om Wigan spilte treningskamp mot Barnsley i går kveld, skal Baines ha vært til stede på Goodison Park. Der overvar han Evertons treningskamp mot Werder Bremen fra direktørboksen sammen med sin gode venn, Everton-spissen James Vaughan. Kampen endte for øvrig 2-2.

Supportercup i Sarpsborg
The Premier Pub i Sarpsborg melder at de arrangerer supportercup lørdag 8 september, som en oppladning til landskampen Moldova-Norge. Spiller England vises også denne kampen.

Kampene starter klokken 10.00 og spilles på Spartabanen, ved Sparta Amfi.
Turneringen forventes å være ferdig ca klokken 17.00. Man disponerer garderober og dusjer for de som måtte ønske det.

På kvelden er det bankett på The Premier Pub i sentrum, hvor pizza og god drikke står på menyen. En deltakeravgift på ca 100 kr skal dekke dommere, mat og litt drikke.

Liverpool vil stille med flere lag, og arrangørene søker nå etter spillere som har lyst til å bli med på noen av publagene til de røde. Liverpool stilte tre lag i fjor. og man håper å kunne stille enda flere i år.

Ta kontakt med Ole Martin Stenersen, 99299155 eller Truls Klavestad, mob: 90530183, [email protected].