Bare to igjen fra mesterlaget

Trener Hugh McAuley stiller med så å si et nytt lag i årets juniorcup. Bare Astrit Ajdarevic og Steven Irwin er fortsatt med av fjorårsvinnerne. Reina vil slå ring rundt Rafa.

Som nevnt tidligere i dag skal de to siste års mestere, Liverpool, ut i sin første kamp i årets FA Youth Cup i kveld. Det skjer borte mot Wycombe Wanderers. Trener Hugh McAuley tror det blir en tøff test for hans mannskap.

- Juniorcupen er en spesiell turnering, der mange får en sjanse til å møte bedre motstandere enn de gjør til vanlig. Liverpool vil alltid være laget å slå, og for Wycombe vil dette bli årets kamp, sier McAuley til liverpoolfc.tv.

- Jeg så kampen deres mot Dagenham, og deres to spisser var livlige. Vi må være på tå hev mot dem. Det blir en tøff kamp, og vil må krige for å vinne duellene. Forhåpentligvis klarer vi å spille god fotball og vinne kampen. Det er viktig å reise dit med den riktige innstillingen og starte kampen godt, legger han til.

Med unntak av Astrit Ajdarevic (bildet) og Steven Irwin har McAuley et helt nytt lag i forhold til det som vant fjorårets turnering. Profilene på årets lag er nok nevnte Ajdarevic, samt de målfarlige angriperne Nathan Eccleston, Marvin Pourie og David Amoo.

- Laget består hovedsakelig av førsteårs akademispillere, og dette blir en ny erfaring for dem. Nathan er vår toppscorer, og kunne faktisk ha vært oppe i 15 mål til nå denne sesongen. Han er skikkelig fokusert på trening, og jobber virkelig hardt. Utenfor banen har han blitt mye mer moden, og i løpet av det neste året kan han forhåpentligvis nå enda lenger. Han kan gjøre mål og skape sjanser for andre, og han vet hvilket nivå han ønsker å komme på.

- Astrit var med på dette i fjor, og vet hva det handler om. Han er en god pasningsspiller, og kan også gjøre mål. Han er veldig talentfull, og kan vise seg å bli en matchvinner for oss.

- Vår kaptein er Steven Irwin, en lokal gutt som er viktig for laget. Han er helrød, og går på alle førstelagets kamper. Han har en flott holdning og er treningsvillig. Han er også veldig allsidig. Han er trolig best som høyreback.

- Nå får vi en fin sjanse til å se disse i aksjon i cupkamper, og se om de gjør fremskritt der. Det blir en spesiell kveld mot Wycombe, og jeg er sikker på de vil synes det er morsomt, avslutter McAuley.

Kveldens kamp på Adams Park starter kl. 20.00.

- Spillerne må slå ring om Benitez
Jose Reina er ute i engelsk presse og oppfordrer sine lagkamerater til å gjøre en ekstra innsats ute på banen for å sørge for å ta bort noe av presset fra Rafael Benitez sine skuldre. Keeperen liker ikke spliden som oppstod mellom manager og eiere for en tid tilbake.

Liverpool har gjort 25 mål på de siste sju kampene, en trend målvakten ønsker skal vedvare.

- Vi må respektere meningene både til manageren og eierne. Det eneste vi kan gjøre er å gå ut der og spille og vinne. Vi prøver å spille så godt som mulig, og ikke bekymre oss for noe annet. Det er alltid ting som skjer, men for to uker siden bestemte vi oss for at vi måtte fokusere på vårt spill og gjøre det best mulig ute på banen. Det er hva vi gjør.

Store supportergrupperinger og flere spillere har slått ring rundt Benitez i frykt for at eierne skal gi ham sparken. Dette har trolig styrket spanjolens posisjon.

- Manageren tenker veldig klart. Han vet hva han skal gjøre. Vi har vist alle at folk må stole på oss og det vi prøver å oppnå. Vi har et meget bra lag, og nå skal vi spille enda en "finale" mot Manchester United. Presset vil alltid være der, fordi vi er Liverpool, og da er det ventet at du skal vinne alle kamper.

- Når det gjelder Champions League så vil vi møte et spansk eller italiensk lag i neste runde, og det blir vanskelig. Det blir ekstra vanskelig fordi vi må spille på bortebane til slutt. Men vi stoler på oss selv. Vi har nådd finalen to ganger i løpet av de siste årene, så vi vil være en av favorittene.