Bekrefter bud på Lucas Neill

Spillerens agent bekrefter bud fra flere klubber. Det er god grunn til å tro at Liverpool er en av klubbene som nå forsøker å sikre seg 28-åringen.

Lucas Neill kan bli vårt neste kjøpSkysports melder i kveld at Blackburn Rovers har mottatt bud på deres kaptein Lucas Neill. Det er spillerens agent, Peter Harrison, som siteres på at det nå har kommet inn konkrete bud. Liverpool jakter også forsvarerens underskrift, men det er ikke bekreftet hvorvidt de røde er en av klubbene som har kommet med bud i løpet av årets første dager.

Kontrakten til Neill går ut til sommeren og hvis han ikke blir solgt i januar, vil ikke Rovers motta penger for spilleren. Neill kom til Ewood Park fra Millwall i 2001 og kostet den gang £1M. Det har lenge vært kjent at han ønsker seg bort og søker nye utfordringer.

Det har medført at klubber som Liverpool, Newcastle, Tottenham og et par store utenlandske klubber har vist interesse. Neill holdt på å ende opp på Anfield i august, og etter det vi erfarer ligger Liverpool fortsatt god an i forhold til å sikre seg australieren.