Bellamy-bot hjelper Wrexham

Boten som Craig Bellamy ble ilagt for brudd på klubbreglementet under treningsleiren i Portugal gikk rett i klubbkassa til League Two-klubben Wrexham. Dette etter ønske fra Bellamy selv.

League Two-klubben Wrexham retter i dag en takk til Craig Bellamy. Liverpool-spissen donerte nemlig deler av boten han betale for brudd på klubbreglementet under treningsleiren i Portugal til den walisiske klubben som sliter i bunnen av ligasystemet.

Wrexham kjemper for å unngå nedrykk, og donasjonen fra Bellamy førte til at klubben var i stand til å hente tre spillere på lån like før transferdeadline.

- Direktørene i Wrexham FC ønsker på vegne av klubbens supportere å rette en stor takk til Craig Bellamy, som bidro med en veldig generøs donasjon, heter det i en pressemelding fra den walisiske klubben.

- Vi føler oss beæret og priviligerte etter at Craig valgte å hjelpe walisisk fotball på denne måten. Han vil alltid være velkommen på Racecourse Ground, og er en ekte walisisk helt, sies det videre.

Bellamy gjorde som kjent sin Liverpool-debut nettopp på Racecourse Ground i en preseason-kamp sist sommer. Spissen håper nå at hans bidrag fører til at Wrexham kan spille sin fotball i League Two også neste sesong.

- Som stolt waliser og supporter av walisisk fotball, føler jeg at det er viktig at Wrexham ikke ryker ut av ligasystemet. Jeg håper denne gesten kan være til hjelp, uttaler Bellamy selv.

- Jeg har mange venner som spiller i Wrexham, og jeg har noen fine minner fra Racecourse Ground. Spesielt fra den dagen jeg fikk vite at jeg skulle være kaptein for mitt land. Jeg husker også den gode mottakelsen jeg fikk av de lokale supporterne under min Liverpool-debut der sist sommer, legger han til.

Liverpools pressetalsmann Ian Cotton forteller at det var spillerne selv som ønsket at bøtene de ble ilagt skulle gå til gode formål, i etterkant av den famøse treningsleiren i Portugal.

- Flere gode formål i lokalmiljøet vil dra nytte av bøtene som spillerne betaler, og Craig ønsket altså å hjelpe Wrexham i tillegg, uttaler Cotton.