Bellamy friskmeldt og i troppen

Rafael Benitez bekrefter at Craig Bellamy er friskmeldt og med i troppen til morgendagens FA-cupkamp mot Arsenal. Scott Carson får ikke spille cup for Charlton.

Craig Bellamy har blitt erklært skadefri, og i stand til å spille mot Arsenal i morgen. Waliseren måtte stå over kampen mot Bolton på mandag, etter at han måtte forlate banen mot Tottenham med en hamstringskade i romjulen. Spissen har imidlertid trent for fullt de siste dagene, og er med i troppen til kampen mot The Gunners.

- Det er godt å ha Craig tilbake, for han har spilt bra den siste tiden, og gir oss flere valgmuligheter på topp, uttalte Rafael Benitez på pressekonferansen foran morgendagens storkamp i FA-cupen.

- Vi har ingen nye skadeproblemer foran morgendagens kamp. Både Bolo Zenden og Mohamed Sissoko gjør fremskritt i rehabiliteringen og har begynt å trene uten ball. Det blir godt å ha de tilbake snart, uttaler manageren.

Baptista klar for Arsenal
Arsenal har på sin side fått enda en spiller skadefri til kampen i morgen kveld. Det dreier seg om den offensive midtbanespilleren Julio Baptista. De må imidlertid klare seg uten suspenderte Cesc Fabregas.

Selv om ulike britiske medier har meldt det motsatte, er imidlertid Robin van Persie ikke suspendert.

Carson får ikke spille FA-cup
Rafael Benitez skal ha nektet Charlton å benytte Scott Carson i FA-cupkampen borte mot Nottingham Forest i helgen. Liverpool-manageren ønsker ikke at den utlånte keeperen blir cup-tied, i tilfelle han kan bli aktuell for spill for Liverpool senere i turneringen.