Bellamy skadet

Usikkert om Liverpools nummer 17 kan spille onsdagens landslagskamp mot San Marino. Alonso med advarsel til sine landsmenn.

En skade gjør det usikkert om Craig Bellamy kan spille Wales’ kamp mot San Marino på onsdag.

Spissen kolliderte med Shay Given i 1-0 tapet mot Irland på lørdag. Bellamy skal være i trening, men det er usikkert om han kan spille onsdagens kvalifiseringskamp mot San Marino.

John Toshacks mannskap sliter fra før av med skader på nøkkelspillere som Rob Earnshaw, Mark Delaney og Danny Gabbidon, så man vil sannsynligvis gjøre sitt ytterste for å få Bellamy frisk før kampen.

Waliserne slet mot Irland på lørdag, men Toshack velger allikevel å se positivt på saken:
” Vi manglet noen spillere som kunne gjort en forskjell, men jeg hadde allikevel ikke forventet en så dårlig førsteomgang. Vi må fortsette å være positive, og på onsdag får vi tilbake Jason Koumas, som gir oss mer kreativitet på midtbanen”.

Alonso vet hva som må til for at Spania skal kvalifisere seg til Østerrike/Sveits.
Liverpools midtbanedirigent, som kom inn som innbytter i Spanias 2-1 seier over Danmark i helgen, vet at man ikke ligger helt gunstig til med tanke på å kvalifisere seg til EM-sluttspillet i Østerrike/Sveits i 2008.
Han er også klar over at Spania ikke tåler noen flere unødvendige poengtap.

”Laget har selvtillitt, men vi vet at vi ikke ligger godt plassert på tabellen. Vi skulle gjerne ha gjort det bedre, men det viktige fremover blir å fokusere på de neste kampene. Vinner vi de to neste kampene, kan alt komme til å se veldig lyst ut. Dette er rett og slett kamper vi må vinne, hvis vi skal ha noe håp om å delta i EM-sluttspillet i 2008”, sier den elegante midtbanespilleren.