Bellamy spilleklar

Craig Bellamy er friskmeldt av sin ankelskade. Harry Kewell nærmer seg stadig comeback. Paul Barratt på vei vekk fra Liverpool.

Craig på topp for Wales
Liverpools angriper Craig Bellamy vil håpe å øke sin scoringskonto for Wales, når man i kveld spiller hjemme i Cardiff mot lille San Marino.  Bellamy har 11 fulltreffere for ”dragene”, men har vært tvilsom med en ankelskade de siste dagene.  Først i formiddag fikk han klarsignal for spill til dagens match.


Harry blir stadig bedre
Rafael Benitez nevnte nylig at han håpet Harry Kewell ville være tilbake i full trening igjen tidlig i neste uke.  Avisen The Daily Telegraph i Australia skriver imidlertid at de har snakket med en ikke navngitt lagkamerat av Kewell, som hevder at den offensive spilleren har trent aktivt i det siste uten reaksjoner.

- Han løper, han sparker til ballen og han til og med takler.  Han gjør at han behøver å gjøre for å komme tilbake i toppform, sier kilden.

- Han har testet seg selv for fullt og det har ikke vært noen reaksjoner.  Han er lett på foten igjen og smiler igjen.  Han ser bedre ut for hver dag og bli ikke overrasket om han er tilbake om kort tid.

 
Barratt på vei til Blackpool
Blackpool skriver på sine nettsider at Liverpool-vingen Paul Barratt er på prøve i klubben, og vil spille for reservelaget til The Seasiders mot Bury i kveld. Det slås fast at 19-åringen nå spiller for å få en permanent kontrakt med Blackpool neste sesong. Dermed er det åpenbart at Barratt ikke har noen fremtid i Liverpool og ergo ikke vil få noen ny kontrakt hos de røde.