Bellamy trolig klar til Boro

Craig Bellamy blir trolig spilleklar allerede til Middlesbrough-kampen kommende onsdag. Billettsalget til semifinalen mot Chelsea på Stamford Bridge.

Liverpools manager hadde gode nyheter når det gjaldt situasjonen til Craig Bellamy på dagens pressekonferanse. Kneskaden hans er som tidligere nevnt ikke alvorlig. Selv om han ikke blir klar til kampen mot Manchester City i morgen, en kamp hvor også Robbie Fowler må stå over med skade, håper Rafa å ha spissen tilgjengelig mot Middlesbrough 18. april.

- Vi har gjort en scan av kneet hans og konklusjonen er at skaden ikke er alvorlig og at han snart er tilbake. Jeg håper han kan spille allerede mot Middlesbrough.

Billettsalg mot Chelsea (B)
Liverpool har fått 3103 billetter til bortekampen mot Chelsea i Champions League. Billettsalget starter tirsdag, og i første rekke vil de som har vært på fem bortekamper bli prioritert. Disse kampene må være registrert på den enkeltes Fan Card. Fra og med onsdag kan de som har registrert tre eller fire kamper kjøpe. Normalt blir det ingen billetter i åpent salg til denne type kamper.