Bellamy tror hjemmebane kan avgjøre

Craig Bellamy tror fordelen av hjemmebane kan bli utslagsgivende mot Arsenal i FA-cupen. Xabi Alonso vil bli i Liverpool, og ser frem til store kamper utover vinteren.

Craig Bellamy vil trolig være tilbake i full trening i morgen, etter hamstringskaden han pådro seg i kampen mot Tottenham like før nyttår. Dermed kan waliseren være høyaktuell for en plass på laget igjen til FA-cupkampen mot Arsenal.

- Trekningen i FA-cupen kan nesten sammenlignes med den vi fikk i Champions League. Vi kunne i alle fall ha fått en langt enklere motstander, erkjenner Bellamy.

- Du ønsker alltid en så enkel motstander som mulig, og Arsenal er ingen enkel motstander, slår han fast til LFC Magazine.

- Men vi har fordel av hjemmebane, og det kan vise seg å bli utslagsgivende. Vi vil gå til verket med stor selvtillit, og vi vil ha et fullsatt stadion i ryggen. Alle vil være motiverte for oppgaven. Jeg har gjort mål i det siste, laget har gjort mål, og vi vinner kamper. Jeg er meget glad for å ha funnet formen, og jeg elsker livet i Liverpool. Jeg er en del av et stort lag, og er lykkelig, avslutter Bellamy.

Alonso vil bli på Anfield
I forbindelse med det nylig åpnede transfervinduet har det vært mye transferspekulasjoner i tabloidene. En av de spillerne som har blitt linket bort fra Anfield, er midtbanespilleren Xabi Alonso. Den elegante spanjolen forsikrer imidlertid alle røde om at dette bare er oppspinn.

- Jeg ønsker egentlig ikke å snakke om disse ryktene om at jeg skal returnere til Spania. Jeg har en kontrakt med Liverpool, og er lykkelig i klubben. Laget er tilbake i sin beste form, og det er perfekt med tanke på det nye året og de store kampene som står for døren, sier han til liverpoolfc.tv.

- Det var viktig for oss å klatre opp på tredjeplass på tabellen, ikke minst med tanke på moralen i laget etter en problematisk sesonginnledning. Nå satser vi på å konsolidere vår posisjon.