Benítez bekymret for skader

Skader på 4 mot Fulham. Rafa irritert på Brown. Xabis bror langt fra overrasket over Barcas interesse. Tap for U18. Dårlig start for Sammy Lee.

Rafael Benítez var ikke fornøyd da han møtte pressen etter 1-0 tapet for Fulham i ettermiddag. Spesielt var det fire unødvendige skader som bekymret ham.

- Jeg har fire spillere skadet. Pepe Reina sliter med skulderen, Mark Gonzalez og Alvaro Arbeloa sliter med anklene, mens Momo Sissoko har pådratt seg en kneskade. Vi må vente å se hvordan det går med dem, fortalte Rafa til pressekorpset etter kampen.

Spesielt skaden på Pepe Reina er skummel, da han er en av klubbens aller viktigste og beste spillere om dagen. Skaden pådro han seg da han stupte ut og fikk avverget ett innlegg foran Brian McBride i første omgang.

Rafa var også irritert på Fulhams kaptein Michael Brown, som i førsteomgang skallet ned Xabi Alonso - og kom utrolig nok fra det ustraffet. Kanskje årets klareste røde kort.

- Alle så det, og det er helt utrolig at ingen av dommerne fikk det med seg.

Rafa forsvarte også at han gjorde 9 forandringer på laget, fra de 11 som møtte Chelsea i midtuken.

- Vi hadde fem sjanser i første omgang - noe som burde vært nok til å avgjøre kampen. Vil du vinne kamper må du ta sjansene dine, så enkelt er det. Fulham hadde to målsjanser og scoret på den ene, avsluttet en lettere irritert Benítez.

Xabis bror langt fra overrasket over Barcas interesse
Xabi Alonsos bror, Mikel Alonso, er langt fra overrasket over Barcelonas interesse. Han er imponert over sin brors utvikling i Liverpool.

- Xabi er en stor spiller, og det er ikke noe jeg sier fordi han er min bror, sier Mikel Alonso til Sport.

- Han er blitt langt bedre på den defensive biten av spillet, og har også forbedret seg på både korte og lange pasninger etter han reiste til England.

- Han er intellegent, noe som er det viktigste for en midtbanespiller. Han vet til en hver tid hvor på banen han skal være, og hvilken løsning han skal velge.

- Når han spiller så bra forstår jeg at hvilken som helst klubb som jakter titler ønsker seg hans tjenester. Jeg forstår hvorfor Barcelona har han på ønskelista.

Men om Xabi vil la seg friste om det kommer et tilbud fra hjemlandet er ikke eldstebror Alonso like sikker på...

- Det viktigste er at han trives der han er. Slik det er nå er han veldig fornøyd med situasjonen sin, avsluttet Mikel - som spiller for Real Sociedad.

Tap for Liverpool U18
Liverpool U18 tapte i dag 3-1 for Huddersfield U18. Huddersfield ledet 3-0 til pause, og de røde fikk inn en scoring i andreomgang. Begge lag stilte med sine U15 lag pågrunn av Liverpools U18 (og delvis U16) tropp har reist til USA.

Dårlig start for Sammy Lee
Sammy Lee fikk en verst tenkelig start på managerkarrieren i Bolton. Laget hans tapte 3-1 for West Ham på Upton Park, og ble dermed passert av Everton (som knuste Portsmouth 3-0 hjemme) på tabellen.