Benítez godt fornøyd med Kuyt

Rafael Benítez var storfornøyd med Dirk Kuyt etter at hans to mål ledet Liverpool til en tomålsseier over nedrykkstruede Wigan.

Med dagens seier over Wigan sikret Liverpool seg retten til Champions League-kvalifisering for den kommende sesongen, noe Rafael Benítez erklærte seg svært fornøyd med. Spanjolen poengterte viktigheten av å allerede ha sikret seg dette privilegiumet før kampen mot Chelsea, så full fokus kan rettes mot den første semifinalekampen i Champions League.

Rafa var heller ikke snau med skryten av Dirk Kuyt, som scoret sitt 11. og 12. mål i Premier League i debutsesongen etter overgangen fra Feyenoord. Nederlenderen er dermed Liverpools ledende toppscorer i ligaen denne sesongen.

Liverpool bekreftet også at de går for tredjeplassen denne sesongen. Arsenal avga poeng mot Tottenham på White Hart Lane på overtid, etter en fantastisk scoring av Jermaine Jenas over fire minutter på overtid. Liverpool leder dermed med fire poeng over Arsené Wengers mannskap, og mye skal til om Liverpool roter vekk bronsemedaljen på tampen av sesongen.

- Det er svært viktig for oss å allerede ha stadfestet vår posisjon, og sikret oss Champions League-spill for kommende sesong. Konsentrasjon er essensielt, og nå kan vi konsentrere oss fullt og helt om kampene mot Chelsea, erkjente spanjolen.

- Vi måtte være tålmodige mot Wigan, men vi kontrollerte hele tiden spillet. Jeg er også svært fornøyd med Kuyts prestasjon i dag. Han jobber alltid meget hardt for laget, og med sine to mål i dag viste han sine avslutteregenskaper, forsatte Benítez.

- Jeg ønsket å hvile et par spillere i dag, og det hele endte nærmest perfekt, for vi fikk ingen skader, avsluttet en glad spanjol.