Benítez helt rystet

Rafael Benítez var helt rystet over avgjørelsen til Rob Styles, som fratok Liverpool to poeng i dag. Mourinho synes dommertrioen hadde en god dag på jobben... Suksess for utlånsspillerne.

Rafael Benítez repeterte ordet "utrolig" gang på gang etter at kampen ble avblåst i dag. Det med god grunn.

- Dommeren gjorde en utrolig feil, og alle kunne se at det aldri var straffespark. Det er synd, for det kostet oss to poeng i dag, sa manageren til pressen etter dagens kamp.

- Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, og vi ville vunnet den om det ikke var for et håpløst straffespark dømt i mot oss.

- Vi er naturlig nok skuffet i dag - fordi vi spilte bra mot et godt lag. Avgjørelsen gikk i mot oss, og det er ikke mulig å forklare det.

- Det var bra for Fernando å score i sin første kamp på Anfield. Det var en flott avslutning, og han fikk vist sine kvaliteter.

Mourinho med nytt fantastisk utspill
José Mourinho lirte av seg noen provoserende kommentarer etter dagens kamp på Anfield. Han mente utrolig nok at Rob Styles og co gjorde sakene sine godt i dag.

- Jeg føler dommeren alt i alt hadde en god dag på jobb i dag. Det var en vanskelig kamp for dommerne, og mange ganger, spesielt på denne stadion, er vi uheldig med dommeravgjørelser som ikke går vår vei.

- De er et godt lag, og dette er et positivt resultat for oss. Spesielt ettersom vi lå under.

Bra helg for leiesoldater
Gordon Antwi spilte hele kampen da hans Hartlepool United slo Doncaster 2-1 hjemme. Den unge forsvareren scoret faktisk kampens første mål, med nettkjenning like før pause. Adam Hammill kom inn i det 71. minutt da Southampton tapte 2-1 borte mot Norwich, og skal ha hatt et meget positivt innhop. Scott Carson spilte hele kampen for Aston Villa mot Newcastle, og holdt buret rent da det endte målløst på St. James Park.