Benítez og Parry om trekningen

Rafael Benítez advarer mot å ta lett på oppgaven. Parry virket rimelig fornøyd. Kommentarer fra motstanderklubbene.

Rafael Benítez mener at Liverpool får en tøff oppgave i gruppespillet etter at de ble trukket sammen med Porto, Marseille og Besiktas i Champions League.

- Det er klart når man ser på de andre gruppene at vår kunne vært enklere, uttaler Benítez.

- Porto har god erfaring i Champions League.  De har gjort det bra de siste sesongene. Det vil bli en vanskelig motstander for oss.

- Marseille er et godt lag i den franske ligaen. De vil kjenne oss godt, noe som vil gjøre det vanskeligere.

- Når du drar til Tyrkia, vet du alltid at det blir vanskelig, grunnet reisen og den fantastiske støtten de gir lagene sine der nede.

- Jeg har alltid tro på at vi kan kvalifisere oss, men som alltid vil nøkkelen være å vinne hjemmekampene og få med seg gode resultater borte.


Rick Parry uttalte etter trekningen at han synes gruppene var rimelig jevnt fordelt, og at han ikke kunne foretrekke noen framfor noen andre. Han pekte på at det blir gjensyn med gamle kjente i Porto og Olympique Marseille. Og i Marseille finner vi dessuten Bolo Zenden og Djibril Cissé. Det blir greit å møte Besiktas i Istanbul, der Liverpool har gode minner fra. Det blir en lang reise, men det kunne likevel vært verre.

Parry fikk så spørsmål om hvor langt Liverpool kunne nå i årets turnering. Til det svarte han at en seier og en finaleplass i løpet av tre år viser at laget er i stand til å vinne.

Vítor Baia, Portos direktør for eksterne relasjoner
- Disse trekningene er alltid ganske jevne. Etter alt vi har gjort i denne turneringen og med vårt potensial, så har vi alle kvaliteter til å gå videre. Anfield er en av de vanskeligste banene, og Liverpool har styrket laget sitt. De har en god historie i e-cupene. Marseille er et veldig vanskelig lag. De har Cissé som spydspiss. Besiktas har (Rodrigo, tidligere midtbanespiller i Sporting) Tello, Ricardinho og noen veldig gode tyrkiske spillere.

José Anigo, Marseilles sportsdirektør
- Det er ikke så dårlig. Vi kan få til noe interessant. Vi kjenner Porto veldig godt. De har den gode spissen Quaresma. Når det gjelder Liverpool, så har vi kanskje mulighet til å få revansje mot Rafael Benítez [Marseille tapte UEFA-cupfinalen mot Valencia i 2004]. Vi kjenner Anfield godt. Djibril og Bolo har spilt der allerede. Djibril ønsket seg Liverpool. Vi har en mulighet til å gå videre. Jeg er fornøyd.

Ertyğrul Sağlam, trener for Beşiktaş
- Målet vårt er å kvalifisere oss for neste runde. Vi har et lag av høy kvalitet. Jeg og min stab tror at vi kan gå videre. Det er ingen grunn til å evaluere lagene vi har trukket individuelt, fordi alle er verdensberømte.