Benítez toner ned tittelsjanser

Liverpool klarte omsider å vinne en åpningskamp i Premier League under Rafa Benítez, men spanjolen går ikke med på at de røde er av favorittene til å hente tittelen.

Liverpool har slitt med å vinne åpningskampene under Rafa Benítez. Poengdeling mot Tottenham, Middlesbrough og Sheffield United har vært utfallet de tre foregående sesongene - og man har havnet bak allerede fra første runde.

Etter at Gerrards perle av et frispark gikk inn bak Taylor, og man fikk alle tre poengene med seg tilbake til Merseyside, er det flere som mener at dette kan være sesongen Liverpool går hele veien. På spørsmål fra pressen om stallen nå er like sterk som Manchester United og Chelsea sin, og om Liverpool nå er favoritter, er Benítez klar på sitt.

- Nei. De to er favoritter. United endte 21 poeng foran oss forrige sesong, og har brukt mye penger på å forsterke. Chelsea har brukt mer penger enn noen andre de siste fem årene, sier Benítez til Daily Mail.

- Vi måtte forsterke stallen, så vi har brukt mer penger enn tidligere. Vi vil prøve å være nærmere toppen i år. Vi vet at vi vil være under mye press, men det vil også de andre lagene være, siden de nå skal ha et bedre lag enn de hadde tidligere. Jeg vil kunne se forskjellen når vi møter dem. Kan vi komme nærmere denne sesongen? Vi får prøve å ikke gjøre for mange feil, og så se hvordan det går.

- Vi gjorde en god kamp mot Aston Villa, men du må se laget over to til tre måneder. For meg utgjør ikke tap eller seier i en kamp så stor forskjell, selv om tap her ville betydd mye snakk.