Benítez vil ha rask avklaring

Rafael Benítez vil ha avklaring på eierspørsmålet, for å få fullt fokus på det sportslige. Ung australier til Liverpool.

Det er ventet den amerikanske duoen Tom Hicks og George Gillett Jr. snart overtar klubben. Benítez ønsker at det snart kommer en avklaring på hva som skjer, så folk kan fokusere på det sportslige.

- Om dette blir ordnet i neste uke vil det være bra for oss, for da kan vi snakke om kampen og spillere - heller enn utenomsportslige ting, sier Benítez til SkySports.com.

Ung australier klar for Liverpool
Som vi nevnte på fredag er den 16 år gamle keeperen Dean Bouzanis klar for klubben. Spilleren fra Sydney var i januar på et treukers treningsopphold på Melwood, og trente med førstelaget. Dette gav mersmak, og Bouzanis skal ha valgt bort 21 andre klubber (blant annet Charlton og Tottenham) for å komme til Liverpool, ifølge agent Terry Palapanis.

- Det er helt utrolig. Jeg har en stor utfordring foran meg, så jeg må fortsette å jobbe hardt, sier Bouzanis til The Sydney Morning Herald.

- Jeg fikk trene med førstelaget, og Benítez var veldig vennlig. Steven Gerrard tok seg tid til å ønske meg velkommen til klubben. Han spurte om hvordan det gikk, og sa jeg måtte si fra om jeg trengte noe. Han er en veldig fin fyr!

Liverpool vil låne ut Bouzanis til Sydney FC for en sesong.