Benayoun skadet før landskamper

Yossi Benayoun har fått en lyskestrekk og skal være tvilsom til Israels kamp mot Russland. Angriperne boltret seg da juniorlaget fikk storseier. Craig Lindfield videre i FA-Cupen.

Røntgen for Benayoun
En av Liverpools formspillere for øyeblikket, Yossi Benayoun, fikk en lyskeskade i 2-0 seieren mot Fulham. Det er Rafael Benitez som opplyser dette. Nyheten vil få store oppslag i engelsk presse ettersom Israel spiller mot Russland på lørdag, i en kamp hvor England trolig er avhengig av at russerne ikke vinner dersom de skal ha en realistisk mulighet å komme til EM.

- Yossi har fått en skade og det er veldig tvilsomt om han kan spille på landslaget neste uke, opplyste Rafa.
 
Benayoun vil igjennom en undersøkelse i morgen før det blir klart om han knytter seg til den israelske landslagstroppen.


5-2 til U18
Angriperne Nathan Eccleston (2), David Amoo (2) og Marvin Purie scoret målene da Liverpools juniorlag slo Bolton med 5-2 på akademiet. Det stod 3-1 ved pause.

- Vi scoret plenty med mål, men vi slapp også inn noen som jeg ikke er fornøyd med, sa trener Hugh McAuley etter kampen.

- Jeg syntes vårt spill i perioder var veldig bra, med gode pasninger og god bevegelse. Til tider var vi også litt slurvete, tok foten av gasspedalen og lot dem komme inn i kampen.

- Vi skapte gode sjanser som vi scoret på, men vi må jobbe mer med det defensive.

- Totalt sett er jeg likevel fornøyd med resultatet, kampen og innstillingen til spillerne, konkluderte Hughie.


Unggutter videre i cupen
Utlånsspillerne Craig Lindfield og Paul Anderson er videre til 2.runde i FA-Cupen, for henholdsvis Notts County og Swansea. Lindfield spilte 55 minutter da Notts County vant 3-0 hjemme mot Histon, mens Anderson var på banen hele kampen da Swansea slo Billericay 2-1 borte.

I Championship var både Adam Hammill og Besian Idrizaj ubenyttede reserver da Southampton tapte hele 5-0 borte mot Sheffield Wednesday og Crystal Palace spilte 1-1 hjemme mot QPR.