Benitez fortvilet over misbrukte sjanser

Rafael Benitez var fortvilet og opprørt over alle de store målsjansene hans spillere misbrukte i dagens kamp mot Newcastle. Spanjolen mener det er uforståelig at man ikke klarte å ta poeng i denne kampen.

Rafael Benitez var fortvilet over alle sjansene hans spillere misbrukte etter dagens sure tap på St. James’ Park. Selv om Liverpool dominerte store deler av kampen, kastet de røde bort en tidlig ledelse etter at Newcastle slo tilbake og tok alle tre poengene på en våt og vindfull ettermiddag på Tyneside.

Benitez var ekstremt frustrert over at hans lag ikke kunne reise hjem fra denne kampen med ett eller tre poeng i bagasjen. Men han var helt klar på hvor Liverpool hadde tapt kampen.

- Etter første omgang skulle vi ha ledet 3-0 eller 4-0, men vi slapp inn et idiotisk mål og så ga vi bort et like idiotisk straffespark. Det er vanskelig å forstå hvordan vi kunne unngå ta poeng i denne kampen, uttalte en usedvanlig krass Liverpool-sjef.

- Nå må vi begynne å lære at når vi skaper så mange opplagte målsjanser, så må vi ta vare på dem og avgjøre kampen på et tidlig tidspunkt. Ja, forholdene var ikke de beste, men vi kan ikke bruke det som unnskyldning, for vi dominerte førsteomgangen. Men i andre omgang forærte vi dem seieren, avsluttet en meget skuffet manager.