Benitez om Crouch sin gode form

Rafa forklarer hvorfor Peter Crouch er i scoringsform. Manchester Citys assisterende manager Steve Wigley fornøyd med det ene poenget.

Rafa Benitez tror at en av hovedgrunnene til Crouch’ gode form er at han holder beina på jorda.

- Det finnes to type spillere, sa spanjolen.

- Den første typen er de vi kaller konkurransedyktige. Dette er spillere som Paul Scholes, Ryan Giggs, Steven Gerrard, Jamie Carragher og Sami Hyypia. Disse spillerne kan spille for topplag år etter år, og vinne trofeer.

- Disse spillerne skjønner at spillerne på deres eget lag er gode, og at man må konkurrere for å få spille hver uke.

Så har vi også den type spillere som er gode, men som ikke skjønner hvorfor de sitter på benken eller på tribunen. Hvis disse ikke kan akseptere å ikke spille, må de kanskje spille på et lavere nivå hver uke.

- Peter er nå blitt mer konkurransedyktig. Han forstår hvorfor vi gjør endringer på laget, og han skjønner at man må jobbe hardt for å få være med på laget. Dette er meget viktig.

- De fleste idrettsutøvere har dårlige og gode perioder. Peter er i veldig god form nå, og han vet hvordan det er å ha et press på seg hver uke, avslutter sjefen.


Wigley fornøyd med Citys innsats

Manchester Citys assisterende manager Steve Wigley mener City fortjente poenget de tok med seg fra kampen mot Liverpool i dag.

- Jeg synes vi fortjente poenget. Vi hadde brukbar kontroll på Liverpool gjennom hele kampen, kanskje med unntak av de første tjue minuttene.

- Får man poeng mot topplagene, er det å betrakte som en bonus.

- Vi ville selvfølgelig foretrukket å score et mål, men supporterne støttet oss hele kampen, og de skjønte hvor hardt vi jobbet i dag, sa Wigley.