Benitez skuffet

Rafael Benitez var en skuffet mann etter et nytt poengtap på hjemmebane. Martin Jol heller ikke blid.

Uavgjortresultatet var det femte for sesongen, hvorav fjerde på hjemmebane. Det utgjør ti poeng på de ni kampene som er spilt, og det er nå seks poeng opp til et Arsenal som tok tre nye tidligere i dag. Tre nye tok også både Manchester United, Chelsea og Manchester City, hvilket betyr at det er fire poeng opp til United med en kamp mindre spilt.

- Vi gjorde to stygge feil. Jeg er skuffet. Vi kontrollerte kampen, og burde ha ledet 3-0 etter første omgang, men vi scoret ikke på sjansene våre. Det kan man ikke forklare.

- Det andre målet var spesielt dårlig, vi må lære av dette, siden slike små detaljer kan endre kamper. Vi viste karakter når vi kom tilbake på slutten, men vi kan ikke annet enn å være skuffet over ett poeng i denne kampen.

Det er nå landslagskamper på plakaten, før man møter Everton i et tøft derby-oppgjør 20. oktober. Deretter møter man Arsenal på Anfield helgen etterpå.

Martin Jol også skuffet
Tottenham så ut til å seire på Anfield, helt til Torres utlignet like før slutt. Martin Jol, som har hatt press på seg etter en dårlig sesonginnledning, er skuffet over at de ikke fikk mer betalt for en god kamp.

- Jeg føler resultatet er råttent, vi gav dem en skikkelig kamp.

- Dersom du angriper Liverpool i bakrommet deres, så får de problemer.