Betis har Gonzalez på ønskelista

Spanske Real Betis skal ha satt Liverpools Mark Gonzalez øverst på ønskelista når det skal handles forsterkninger til sommeren. Carra har latt seg imponere av Arbeloa.

Skysports.com melder i dag at Real Betis vil gjøre et forsøk på å kjøpe Mark Gonzalez fra Liverpool. Nettstedet viser til rapporter i Spania om at Betis-trener Luis Fernandez skal ha satt chileneren øverst på ønskelista når det skal handles spillere til sommeren.

Liverpool-vingen har en stor stjerne i La Liga etter imponerende spill både for Albacete og Real Sociedad, før han flyttet til Merseyside. Chileneren har imidlertid ikke slått til som forventet på Anfield etter at han endelig fikk arbeidstillatelse sist sommer, og har på ingen måte blitt fast inventar på førstelaget.

Betis skal være på utkikk etter en venstreflanke til neste sesong, og det hevdes at den spanske klubben allerede har hatt kontakt med Gonzalez sine representanter for å forhøre seg om muligheten for en retur til spansk liga for sør-amerikaneren.

Det gjenstår imidlertid å se om Rafael Benitez er villig til å selge chileneren etter bare en sesong i Premier League, ikke minst med tanke på hvor hardt og lenge han kjempet for å få arbeidstillatelse for den hurtige vingen.

Carra med tro på Arbeloa
Jamie Carragher sier til liverpoolfc.tv at han tror Alvaro Arbeloa snart vil spille seg inn på Liverpools førstelag. Spanjolen spilte meget bra i de to kampene mot Barcelona, i en uvant rolle som venstreback. Dette kom ikke som noen overraskelse for Carra, som har blitt imponert over Arbeloas prestasjoner på trening.

- Fortsetter han på samme måte som han har startet Liverpool-karieren, vil ikke Alvaro være en squad-spiller særlig mye lenger. Jeg har selv spilt på venstrebacken som høyrebeint, og det går fint så snart du blir vant til det. Alvaro gjorte det bra mot Messi, og det er vel neppe mange Liverpool-spillere som har fått en tøffere oppgave i debuten, slår Carragher fast.

- Alvaro bestod oppgaven med glans, og fikk det faktisk til å se enkelt ut. Han skal ha all honnør for det. Vi la merke til hans kvaliteter på trening med en gang han kom til klubben. Han er veldig på hugget, er lettbeint og har stor aksjonsradius. I tillegg er han rask, og han benyttes på alle plasser i forsvaret. Det er en stor fordel for klubben å ha spillere som kan spille i flere posisjoner.

2787 billetter til City borte
Liverpool FC har mottatt 2787 billetter til bortekampen mot Manchester City lørdag 14.april. Disse blir solgt til sesongkortholdere med mer enn 8 bortekamper fra i fjor registrert på sine fancards.

Billettinfo juniorfinale
Liverpool møter Arsenal eller Manchester United i den første finalen i FA Youth Cup mandag 16.april. Det vil til denne kampen på Anfield bli solgt billetter både på The Kop, Main Stand og Lower Centenary. Forhåndskjøpte billetter koster £5 for voksne, og £2 for barn og pensjonister. Man kan også betale ved inngangen, men man må da punge ut med £10 for en voksenbillett og £5 for barn og pensjonister. Forhåndssalget starter 28.mars fra billettluka og på telefon. Man vil også selge voksenbilletter online via internett, men dette salget starter ikke før 2.april.