Bolton vil gi £6M for Cissé

Bolton skal være villige til å strekke seg til £6M for å få kloa i Djibril Cissé. Dudek forteller om flere valgmuligheter. Callaghan tror på tetkamp. Mer støtte til Bellamy. Silva blir i Valencia.

Bolton Evening News skriver i dag at Sammy Lee ønsker å forene Djibril Cissé med de to tidligere Liverpool-spillerne Nicolas Anelka og El-Hadji Diouf i Bolton-angrepet. Lokalavisen skriver at Reebok-klubben nå skal være villig til å betale rundt £6M for Liverpool-spissen.

Avisen skriver at det har pågått samtaler mellom Bolton og Liverpool i flere uker, etter at Cissé avsluttet sitt låneopphold i Marseille. Den franske klubben hadde som kjent en opsjon på å kjøpe spissen, men har ikke klart å matche Liverpools prisforlangende. Bolton jobber for å få til en lignende ordning for Cissé som de fikk til da El-Hadji Diouf kom fra Liverpool for rundt £4M, noe som innebærer et låneopphold på ett år før avtalen gjøres permanent.

Dudek har flere valgmuligheter
Jerzy Dudek skriver på sin egen nettside at han er veldig opprømt over at Real Madrids manager Fabio Capello ønsker å kjøpe ham.

- Jeg er klar over hvilken rolle jeg er tiltenkt i Real, men det er uansett flott at en så stor klubb er interessert i meg. Jeg håper at jeg vil være i stand til å si noe mer om hvor jeg havner i løpet av det neste døgnet. Jeg har flere muligheter som jeg vurderer. Det er en viktig avgjørelse jeg skal ta, og jeg kan ikke forhaste meg. Først ønsker jeg å analysere alle tilbudene, men det sportslige er utvilsomt det som betyr mest for meg, sier Dudek.

Keeperen avslører at han har fått to konkrete tilbud fra Spania, i tillegg til at han venter på tilbakemeldinger fra Benfica.

- I det siste har jeg snakket med klubber både i Tyrkia, Hellas og Spania, og det er også en mulighet for at jeg ender opp i Benfica. Portugiserne skal komme tilbake til meg innen mandag. Deres sportsdirektør har bedt meg være tålmodig, og jeg synes det er verdt å vente på en så stor klubb. Jeg har flere ganger fått oppleve hvor gode Benfica er, sier han.

- Jeg har også to seriøse tilbud fra Spania, i tillegg til at jeg har avslått et tilbud om en lukrativ kontrakt med tyrkiske Trabzonspor, avslører polakken.

Callaghan tror Liverpool vil kjempe om tittelen
Mannen med flest ligakamper for Liverpool gjennom tidene, Ian Callaghan, tror de røde blir genuine utfordrere til ligatittelen den kommende sesongen.

- Jeg håper Liverpool vinner ligaen neste sesong. Det er så lenge siden sist, at det utvilsomt har førsteprioritet for alle i klubben. Jeg tror ærlig talt ikke vi er så langt unna å klare det. Vi var noen poeng bak de beste i fjor, men det skyldes at vi kom til et punkt da spillerne visste at de ikke ville klare det og så konsentrerte de seg i stedet om Champions League, mener Liverpool-legenden.

- Neste sesong må vi få en god start og være mer stabile. Klarer vi det, vil vi være med i teten.

Callaghan er ellers lettet over at flere av klubbens nøkkelspillere har skrevet under på nye kontrakter.

- Det er flott at karer som Steven Gerrard og Jamie Carragher har skrevet under nye langtidskontrakter. De er trolig våre to beste spillere. Rafa har også sagt at han ønsker å hente inn nye spillere i kampen om å vinne ligatittelen, sier han til liverpoolfc.tv.

Mer støtte til Bellamy
Alan Shearers kritikk av Craig Bellamy har ikke gått ubemerket hen. I går var det den tidligere lagkameraten Iwan Roberts som tok waliseren i forsvar, og i dag er det den tidligere Everton-vingen Mickey Thomas.

- Shearer må rett og slett mislike Craig kraftig. Jeg synes det han sa var helt forkastelig, og slike utsagn kan være veldig skadelige for en spillers karriere. Dette var rett og slett mangel på respekt og folkesikk fra Shearers side. Alle har rett til å si sin mening, men Shearer er ikke Newcastles manager og det er ikke han som bestemmer hvem Newcastle skal kjøpe, sier Thomas til Liverpool Daily Post.

Thomas lurer samtidig på hvorfor Joey Barton ikke ble offer for lignende kritikk da han ankom Newcastle nylig.

- Alle har sine problemer på og utenfor banen, og jeg hadde min andel. Newcastle kjøpte akkurat Joey Barton, som er en spiller som har vært i hardt vær. Barton kan faktisk måtte møte i retten for å ha angrepet en lagkamerat på trening, men jeg så ikke Shearer klage over det.

- Craig er en fantastisk fotballspiller som ikke har fått så mange sjanser til å vise seg frem i Liverpool som han fortjener. Han blir bare brukt nå og da, og det er synd, avslutter Thomas.

Silva skrev ny kontrakt med Valencia
Liverpool-linkede David Silva har i dag skrevet under på en ny langtidskontrakt med sin klubb Valencia. Det bekrefter uefa.com. Den 21 år gamle midtbanespilleren har skrevet under på en avtale som gjelder frem til juni 2013, noe som er to år lenger enn hans gamle avtale.