Bookmakerne tror på Liverpool

Liverpool holdes som en av favorittene til nok en gang å vinne Europas gjeveste turnering. Kun ett lag foran de røde på UEFA-rankingen videre i Champions League.

www.oddschecker.com viser en oversikt over engelske bookmakeres vurdering av lagene som er igjen i Champions league. På de fleste sidene er det Chelsea som er favoritten, foran Manchester United. Liverpool er bookmakernes nummer tre, og de har tydeligvis tro på at scouserne har potensialet til å gå hele veien. På de samme sidene er jevnt over PSV det laget som gir høyest odds. Lista ser slik ut:

Chelsea
Man Utd
Liverpool
Valencia
AC Milan
Roma
Bayern Munchen
PSV Eindhoven

Liverpool høyt oppe på UEFA-rankingen.

UEFAs klubbranking, som sist ble oppdatert onsdag etter Champions League-kampene var ferdigspilte, har Liverpool helt oppe på fjerde plass. Rankingen baserer seg på lagenes innsats i Europa de siste årene, inkludert i år. De tre lagene som ligger foran de røde, er Milan, Barcelona og Inter. Liverpool deler fjerdeplassen med Arsenal, som i går røk ut av Champions League.
Verdt å merke seg er det at det kun AC Milan på denne rankingen som er foran Liverpool, òg er videre i Champions League. Blant de åtte første på lista er det bare Milan, Liverpool og Valencia som er med når kvartfinalene i CL skal trekkes i morgen.

UEFAs topp-ti liste ser slik ut:

1 AC Milan
2 FC Barcelona
3 Internazionale
4 Liverpool
4 Arsenal
6 Real Madrid
7 Valencia
8 Olympique Lyon
9 Manchester United
10 Chelsea