Brasilianer nærme LFC

Ifølge klubben Gremio er deres midtbanespiller Lucas på vei til Anfield. Sammy Lee ventes å se mot sin gamle klubb etter forsterkninger, men har allerede fått et nei.

Lucas Leiva
- Vi ble fort enige med Liverpool fordi det var stor interesse, skal sekretær Alfredo Oliveira ha sagt til radiostasjonen Radio Bandeirantes.  Det hele skal dreie seg om den 20-årige defensive midtbanespilleren Lucas Leiva.

- Lucas reiste til England for å presentere seg selv og selv om det gjenstår noen små detaljer, kan jeg fortelle at man er blitt enig om en overgang og at Lucas vil knytte seg til sitt nye lag etter at Gremio har spilt i Copa Libertadores.

Gremio er en stor klubb i Brasil og den blonde Lucas Leiva har denne sesongen sikret seg en fast plass på førstelaget.  20-åringen er en defensiv midtbanespiller som kan takle og også har en god pasningsfot.  Han er kaptein på Brasil U20 og ble i oktober 2006 kalt inn til seniortroppen og kom inn som innbytter i en kamp mot et klubblag i Kuwait.  Kampen ble ikke registrert som offisiell landskamp.

Lucas skal ha en prislapp på om lag 10 millioner euro, eller ca £7M.


Prøvde å kapre talentspeider
Søndagens kamp mot Charlton ventes å være siste kamp for flere av spillerne i Liverpools førstelagstall.  Ifølge The Independent har Robbie Fowler fått beskjed om at han ikke får en ny kontrakt på Anfield, og Jerzy Dudek har også bekreftet at han nå tar avskjed med de røde.

Sammy Lee har blitt ny manager i Bolton, og det spekuleres nå i at den tidligere treneren i LFC kommer til å se mot gamleklubben og for eksempel Robbie Fowler.  Ifølge Football Echo har Sammy allerede fått et nei fra Liverpool, da han nylig prøvde å hente sjefspeider Frank McParland til Reebok.  Populære McParland har fått en stadig sterkere posisjon i støtteapparatet til Rafael Benitez, og selv om han er en personlig venn av Lee var det ikke aktuelt å flytte fra Anfield.