Brouwer med to mål for Nederland

Jordy Brouwer gjorde begge målene da Nederland U19 slo Tsjekkia i EM-kvalik. Hobbs og Hammill i aksjon for England. Mascherano bedyrer sin uskyld.

EM-kvalik U19
Jack Hobbs, som har erstattet Wolverhamptons Lee Collins i Englands U19-tropp, spilte hele kampen, mens Adam Hammill ble byttet ut i det 81.minutt da England tapte 0-2 mot Russland. Stephen Darby og Craig Lindfield var ubenyttede reserver. Robbie Threlfall har av en eller annen grunn trukket seg fra troppen, mens Lindfield i likhet med Hobbs har blitt tatt inn i siste liten.

Jordy Brouwer scoret begge målene for Nederland i 2-0-seieren mot Tsjekkia. Brouwer ble byttet ut tre minutter før slutt.

England og Nederland møtes i morgen.

- Vi har ikke gjort noe galt
Javier Mascherano sier i dag til Mirror at han og Carlos Tevez ikke har gjort noe galt i forbindelse med argentinernes kontroversielle overgang til West Ham sist sommer. London-klubben har som kjent blitt ilagt en kraftig bot for brudd på Premier League-reglementet i forbindelse med at de hentet de to landslagsspillerne fra Corinthians i august. FIFA har nå begynt sin egen etterforskning av saken.

- Dette har blitt politikk, og jeg ønsker ikke å uttale meg om rett eller galt, eller om West Ham burde blitt fratrukket poeng. Men jeg vet at vi spillerne ikke har gjort noe galt, siteres Mascherano.

- Vi reiste til London for å spille fotball, og selv om jeg ikke spilte mye, ga de meg uansett sjansen og hjalp meg. Det er jeg takknemlig for, og jeg mener West Ham er en flott klubb. Jeg er glad for at de berget plassen i Premier League.