Bud på Babel bekreftes

Agenten til Ryan Babel sier at Liverpool har gitt Ajax et offisielt bud for spilleren. Ny mann klar på ungdomsakademiet i Kirkby.

Bud bekreftet
Til det nederlandske magasinet ”Sportweek” sier agenten til Ryan Babel, Winnie Haatrecht, at Liverpool har lagt inn bud for spilleren.  Det vil nå være opp til klubbene å bli enige før det kan bli samtaler med Babel selv.

- Jeg kan ikke si noe om beløp som har vært nevnt, men jeg kan bekrefte at Ajax har mottatt et offisielt bud fra Liverpool, sier Haatrecht.

- Ryan har ikke snakket med klubben.  Kun hvis Ajax forteller oss at man har kommet til enighet, og gir tillatelse til samtaler, da kan fase to begynne.

- I den fasen vil de se på hva Liverpool ønsker, og hvilke planer de har med Babel.  Etter det vil det bli snakk om det økonomiske, men så langt har vi ikke kommet.  Først må klubbene bli enig om et beløp.


Paul Johnson til akademiet
Paul Johnson har tatt over for Barry Whitbread (faren til Zak) som ”Recuitment Manager” på Liverpools ungdomsakademi i Kirkby.  Johnson kommer fra en lignende stilling i Blackburn, etter tidligere også å ha jobbet i Crewe.

- Vi er henrykt over å ha Paul på plass, han vil bli en utmerket forsterkning til vårt team, sier ”Head of Recruitment” Malcolm Elias.  – Hans resultater hos Crewe trenger ingen introduksjon og det var hans rykte som gjorde at han ble kapret av Blackburn for seks måneder siden.

- Han vil bli gitt et spesielt ansvar i å rekruttere lokale spillere i aldersgruppen fra seks til 14 år, og han starter jobben i dag.