Budkrig om Alves til sommeren

Liverpool ønsker fortsatt Daniel Alves, men må regne med hard konkurranse fra Barcelona, Real Madrid og Chelsea. Legendene spiller veldedighetskamp i London i morgen.

Ifølge Liverpool Echo kommer Liverpool til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Daniel Alves til sommeren. Men de vil nå få konkurranse fra minst tre andre klubber. Både Barcelona, Real Madrid og Chelsea ønsker seg Sevillas høyreback.

Brasilianeren er en spiller som Rafael Benitez har jaktet på helt siden han kom til Merseyside, men manageren har rett og slett ikke hatt nok penger i kassa til å sikre seg den ettertraktede spilleren. Sevilla skal nå kreve hele £20M for sin store stjerne, noe som nok reduserer sjansene for at de helrøde skal vinne drakampen om backen. Det hele avhenger trolig av størrelsen på det transferbudsjettet Benitez får tildelt av herrene Hicks og Gillett.

Daniel Alves fikk selv nylig spørsmålet om hvordan det er å være så ettertraktet at både Liverpool, Real Madrid, Chelsea og Barcelona ønsker deg på laget.

- Å være ettertraktet er veldig viktig for meg. En dag vil jeg forhåpentligvis spille for en av de klubbene, men akkurat nå tenker jeg bare på Sevilla, var det diplomatiske svaret til brasilianeren.

Benitez la som kjent inn flere bud på 23-åringen for ett år siden, men budene var aldri så høye at de ble godkjent av Sevilla. Dermed ble det til at Rafa hentet Jermaine Pennant isteden. Etter den tid har Alves bare spilt bedre og bedre for Sevilla, og Liverpool angrer nok således nå på at de ikke hostet opp nok penger da brasilianerens verdi sto betydelig lavere i kurs.

Ifølge Chris Bascombe i Echo har Benitez flere spillere på blokka til sommeren, men han venter som kjent fortsatt på å få høre hvor mye penger han har å rutte med. Selv om Sevilla gjør Alves tilgengelig til sommeren, kan deres prisforlangede igjen sette Liverpool på sidelinja.

Legender med kraftak mot kreft
Fotballegender fra Crystal Palace og Liverpool skal i morgen spille ”omkamp” på Selhurst Park i London for å markere FA-cupsemifinalen i 1990. Palace vant 4-3 på Villa Park for 17 år siden. Inntektene fra legendematchen går til Geoff Thomas sitt leukemi-fond. Thomas spilte som kjent for Palace i den omtalte semifinalen.

Her er de to troppene til kampen i morgen:

Palace: Nigel Martyn, John Humphrey, Andy Gray, Andy Thorn, Geoff Thomas, Mark Bright, Alan Pardew, Dave Madden, Andy Woodman, Gareth Southgate, Peter Taylor, Eric Young, Neil Shipperley, Perry Suckling, Neil Ashton. Manager: Steve Coppell.

Liverpool: Bruce Grobbelaar, Ronnie Whelan, John Barnes, Steve McManaman, John Durnin, Michael Thomas, Alan Kennedy, Jan Mølby, Rob Jones, Mark Walters, Jamie Redknapp, David Fairclough, Ray Houghton, John Wark, Ian Rush.

Billettene til kampen koster £15 for voksne og £5 for barn og pensjonister dersom de blir forhåndskjøpt. På kampdagen vil voksenbillettene koste £20.