Bulgarsk keeper bestod legesjekk

Et bulgarsk nyhetsbyrå melder at Levski Sofias unge keeper Nikolay Mihaylov har bestått en legesjekk hos Liverpool, og vil skrive under en treårskontrakt. Usikkerhet hos Atletico.

Det bulgarske nyhetsbyrået Novinite, med base i Sofia, melder at den bulgarske keeperen Nikolay Mihaylov har bestått en legesjekk hos Liverpool, og vil signere en kontrakt med de røde.

- Nikolay har hatt en legesjekk og vi venter på resultatene akkurat nå. Dersom alt går bra vil han skrive under på en treårskontrakt med opsjon på nye to år, skal spillerens far, Borislav Mihaylov ha uttalt til Darik News på telefon fra Liverpool tidligere i dag.

- Om avtalen blir signert vil vi holde en pressekonferanse når vi returnerer til Bulgaria i morgen, skal Mihaylov senior ha lagt til.

Liverpool FC har ikke bekreftet noen av disse opplysningene ennå.

Mihaylov, som fyller 19 år i morgen, startet sin karriere i Levski Sofia, og han har allerede spilt 13 førstelagskamper for den bulgarske hovedstadsklubben. Han debuterte for A-laget en måned før han fylte 17 år.

Unge Mihaylov ble tidlig i sin karriere spådd en lysende fremtid som bulgarsk landslagskeeper, og han har allerede debutert for A-landslaget og dermed fulgt i fotsporene til faren Borislav og bestefaren Bisser.

Men svake opptredener sist sesong gjorde at han ble latterliggjort av Levski-supporterne. Hans verste øyeblikk skal ha vært i en Champions League-kamp mot Werder Bremen, hvor han ikke klarte å kontrollere et tilbakespill og scoret selvmål. Deretter slapp han inn to mål til på fem minutter. Han avsluttet sesongen som Levskis tredjekeeper etter å ha kommet på kant med manager Stanimir Stoilov, angivelig på grunn av utsvevende livsførsel. Som en følge av dette gikk det en stund rykter om at han hadde signert for Serie A-klubben Fiorentina.

Atletico forbereder seg på et liv uten Torres
De siste rapportene fra Spania tyder på at Atletico Madrid forbereder seg på et liv uten Fernando Torres. Miguel Angel Gil Marin i Atletico-ledelsen skal til en spansk radiostasjon i dag ha innrømmet at Liverpool er interessert i å kjøpe Torres, og at en av hans jobber i sommer kan bli å finne spissens erstatter.

- Ingen er uunnværlig, skal Gil Marin ha uttalt til Punto Radio.

- Vi prøver å bygge et konkurransedyktig lag, og det handler ikke om en enkelt spiller, uansett om han er god. Vi ønsker en tropp som kan oppnå våre målsettinger. Atletico bygger et lag, og alt handler ikke om Torres, men om selve laget, la han til.

- Jeg ville elske det om Fernando ble i klubben, men Fernando er sin egen herre og vil bestemme sin egen fremtid. Vi har snakket med ham, og sagt at han inngår i våre planer. Det er normalt at han tviler. Det er også normalt at han får andre tilbud som gjør at han må tenke seg om.

- I fotball kan ting skifte fort, og selv om ikke noe har skjedd ennå, må jeg fortsette å lete etter alternativer i tilfelle alt dette snakket skulle bli en realitet.

Trass i alle ryktene håper Gil Marin at Torres vil takke nei til Liverpools fremstøt og fortsette å spille for barndomsklubben.

- Vi jobber for å hente inn Diego Forlan som partner til Fernando i angrepet, men han kan også bli hans erstatter. Torres vet han er ønsket i Atletico, og så langt jeg vet vil han fortsette her.