Campbell tror Portsmouth vinner

Sol Campbell er ventet å spille til tross for en sår akilles. Stående applaus på Fratton Park. Nesten like seertall for United og Liverpool. Carra og Gerrard løftet juniorene.

Portsmouth sikter mot Europa
Etter en god start, så en noe dårligere periode, for deretter å ha løftet seg igjen, har Portsmouth fortsatt teften av spill i Europa til neste år.  For å komme med i UEFA-Cupen må man bli blant de syv beste lagene i Premier League.  For øyeblikket ligger Pompey på 8.plass, et poeng etter Reading men samtidig med Tottenham rett bak seg og Spurs har også en hengekamp.

Å vinne hjemmekampene vil derfor være spesielt viktig for laget som bare har tapt tre kamper på eget gress denne sesongen.  Til ettermiddagens møte forventes det bunnsolide midtstopperparet Sol Campbell og Leroy Primus å spille, til tross for at Campbell har en sår akilles og Primus et vondt kne.  Campbell tror dette vil være et gunstig tidspunkt å møte Liverpool på, bare tre dager foran en returkamp i Champions League.

- Hvis vi kunne komme til Europa ville det vært flott, men vi trenger fortsatt mange poeng for å klare det, sier Sol Campbell.

- Jeg er sikker på at vi kan slå Liverpool, og jeg tror ikke de kommer til å benytte sitt beste lag foran semifinalen mot Chelsea.

- De er sikret topp fire, så hva har de nå å spille for?

Kampen starter kl 16.00, og før kampstart vil det bli et minutt med stående applaus for nylig avdøde Alan Ball.  VM-vinneren for England som for noen år siden var manager i Portsmouth.

Kampen vil som vanlig bli oppdatert live her på liverpool.no, og du kan motta scoringsvarsel på din mobil ved å sende LFC LIVE START til 2180


Årsrekord i Champions League

Et snitt på 260.000 seere gjorde at semifinalen mellom Manchester United og AC Milan ble årets hittil mest sette oppgjør i CL på TV3.  Chelsea v Liverpool var imidlertid rett bak med 252.000 seere i snitt.  – Kjempegøy med slike sterke tall, sier presseansvarlig for TV3, Glenn Ø. Støldal, til Kampanje.


Tekstmeldinger fra seniorer til juniorer
Jamie Carragher og Steven Gerrard har gjennom hele juniorlagets vei til cuptriumf sendt lykkeønskninger via tekstmeldinger, noe som har blitt satt stor pris på hos de unge røde.

- Det betyr mye at vi har fått meldinger fra både Stevie G og Carra, siden de begge har vært igjennom det selv, bekrefter venstrebacken Michael Burns.  – De vet hvordan det er å spille i slike kamper og jeg er sikker på at de også fikk meldinger fra seniorspillere når de var i samme situasjon.

- Begge disse spillerne har tekstet oss for å ønske oss lykke til foran hver eneste kamp vi har spilt det siste halvannet året i juniorcupen, kan også direktør Steve Heighway fortelle.