Canal Digital takker nei til LFC TV

Canal Digital kommer ikke til å sende LFC TV. Nikolay Mihaylov er endelig klarert for spill i Nederland. Fernando Torres benekter konflikt med landslagssjef Luis Aragones.

Dagen etter at Viasat bekreftet at de ikke kommer til å sende nyvinningen LFC TV på sin plattform, gjør Canal Digital det helt klart overfor liverpool.no at de heller ikke akter å tilby Liverpool-kanalen til sine kunder. I går antydet en kilde innad i systemet at LFC TV kunne være interessant for Canal Digital nå som Viasat hadde sagt nei til kanalen. De forhåpningene Liverpools skandinaviske supportere hadde om dette ble imidlertid i dag effektivt slukket av Canal Digitals pressekontakt Cathrine Barth-Nossum.

Hun har i dag bekreftet ovenfor liverpool.no at de dessverre heller ikke kommer til å sende LFC TV. Canal Digital har hatt stor pågang til sitt kundesenter etter at liverpool.no skrev at de vurderte å kjøpe kontrakten. Barth-Nossum gjør det helt klart at dette ikke kommer til å skje, og ber oss viderebringe dette til vår lesere.

- Dessverre kommer vi ikke til å sende denne kanalen nå. Dersom dette i fremtiden skulle bli aktuelt vil dere Liverpool-supportere bli behørig informert, lover hun.

Dette betyr at dersom man ønsker å se LFC TV i Skandinavia når kanalen starter sine sendinger 20.september, så må man enten ha tilgang til Sky og Setanta sine sendinger, eller så må man ordne seg med e-season ticket hos liverpoolfc.tv.

Mihaylov klarert for spill i Nederland
Det bulgarske nyhetsbyrået Novonite melder at Liverpools utlånte keeper-reserve Nikolay Mihaylov nå har fått sin internasjonale klarering for å spille for Twente i Nederland. Målvakten skal selv ha bekreftet dette i forbindelse med hans opptreden for Bulgaria U21 i går.

- Alt er i orden nå, og jeg kan endelig spille fotball. Jeg håper å bli inkludert i Twentes tropp allerede til helgens kamp mot Willem II, skal Mihaylov ha uttalt til sportsnettstedet Gong.bg i hjemlandet.

Mihaylov skrev som kjent under for Liverpool i sommer, men ble nektet arbeidstillatelse i Storbritannia ettersom han ikke har nok kamper for Bulgarias A-landslag. Før dette ble klart spilte han Liverpools treningskamp mot Auxerre i juli.

Torres benekter konflikt med Aragones
Fernando Torres benekter rapporter i spansk presse om at han har røket uklar med landslagssjef Luis Aragones i forkant av kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Latvia i Oviedo.

Spansk presse har skrevet at Torres var misfornøyd med å bli tatt av banen etter 57 minutter i lørdagens 1-1 kamp på Island. Liverpool-spissen insisterer imidlertid på at dette ikke er tilfelle.

- Jeg er ikke sint på Luis eller noen annen. Alle ønsker å spille, men vi ønsker ingen kontroverser. Vi må konsentrere oss om kampen, og ikke noe annet. Vi har et felles mål, og det er å nå EM-sluttspillet, siteres Torres.

- Aragones tar de avgjørelsene han mener er best. Laget er viktigere enn enkeltspillere, legger han til.