Carra gjenopptok treningen i dag

Jamie Carragher var tilbake i trening på Melwood i dag, og håper å spille mot Portsmouth. Rafa glad for at Gerrard er skadefri. Ayestaran blir i England, og kan ende opp i Chelsea eller Man Utd.

Jamie Carragher gjenopptok treningen for fullt i dag, i håp om å bli spilleklar til lørdagens kamp borte mot Portsmouth. Det skriver Liverpool Echo. Forsvareren håper at ribbeinsskaden nå ikke skal hemme ham lenger. Mye vil avhenge av hvordan Carra føler det etter dagens økt. Kommer smertene tilbake vil nok hans gjeninntreden på laget bli utsatt.

Manager Rafael Benitez er forsiktig optimist med tanke på spill mot Pompey for Carras vedkommende.

- Vi må være forsiktige med Carra, og vi må vente til slutten av uken for å se hvordan han føler seg da. Han løper igjen, og etter mer trening får vi se om han rekker kampen på lørdag. Det er for tidlig å slå fast noe som helst ennå, sier Rafa.

Rafa håper at Gerrard kan spille mot Pompey
Ellers er Liverpool-manageren glad for at Steven Gerrard kom helskinnet gjennom Englands EM-kvalifiseringskamp mot Israel i helgen.

- Steven trengte ikke noen smertestillende sprøyte for å spille kampen, og det faktum at han spilte uten problemer av noe slag er gode nyheter både for England og ikke minst for oss, med tanke på vår kamp mot Portsmouth.

Ayestarans offisielle avskjed
Liverpool Echo melder også at Pako Ayestaran tar offisielt avskjed med Liverpool i dag. Assistentmanageren skal ha hatt samtaler med manager Benitez de siste dagene for å diskutere uoverensstemmelsene de har hatt, men det ble raskt klart at det ikke var noen sjanse til forsoning mellom de to. Benitez kommer som kjent ikke til å hente inn noen ny mann som Ayestarans arvtaker.

Echo melder at både Manchester United og Chelsea nå trolig vil søke å knytte til seg spanjolen. Ayestaran er etablert i England, og han kommer trolig ikke til å flytte tilbake til Spania.

Stiftelsesmøte i Mandal i kveld
Initiativtakerne bak en egen supporterklubb for Liverpool i Mandal minner om stiftelsesmøtet i kveld. Det finner sted på Sjøstjerna kl. 18.00.