Carra lar seg ikke overtale av McClaren

John Terry er ute i en måned med en kneskade, men Jamie Carragher lar seg likevel ikke overtale til et comeback på landslaget. Legendene vant kamper i Nord-Irland.

Liverpool Echo melder i dag at Jamie Carragher høyst sannsynlig ikke kommer til å gå tilbake på avgjørelsen om å ikke spille mer for England, selv om manager Steve McClaren nå ber ham på sine knær om å komme tilbake grunnet John Terrys kneskade. Det ble i går kveld slått fast at Chelsea-stopperen må belage seg på en måned på sidelinja grunnet en leddbåndskade i kneet. Det betyr at han ikke kan spille mot Liverpool på Anfield om knappe to uker. Terry vil imidlertid trolig være tilbake igjen akkurat i tide til å rekke Englands EM-kvalifiseringskamper i september.

Nesten samtlige engelske aviser har i dag slått opp saken om at McClaren prøver å overtale Carra til å spille for landslaget igjen nå som Terry er skadet. Men scouseren skal ikke være fristet av tilbudet. Terry pådro seg skaden under trening på lørdag, og spilte ikke mot Manchester United i Community Shield i går. Selv frykter Chelsea-spilleren at han vil måtte stå over Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Russland i september. Det som definitivt er sikkert er at Terry ikke kan spille Englands privatlandskamp mot Tyskland 22.august.

Steve McClaren skal ha vært i kontakt med Carragher to ganger etter at han tok avgjørelsen om å avslutte landslagskarrieren. Han hadde håpet å få Carras velsignelse til å benytte ham i krisesituasjoner, men ifølge Echo var ikke Liverpool-stopperen videre interessert i dette. Carra ble som kjent desillusjonert av å spille høyreback under McClaren mot Brasil i mai, for deretter å ikke få spille mot Estland i juni. 29-åringen bekjentgjorde at han ikke ønsket å spille mer for England i juli.

McClaren hadde håpet å få Carragher med mot Tyskland, og i EM-kvalifiseringskampene 8. og 12.september.

Legendene seiret i Nord-Irland
Liverpool Legends har vært ute på tur igjen. Denne gangen gikk ferden til Nord-Irland, hvor de avdankede fotballstjernene har spilt to kamper i helgen. I går vant de røde 7-4 over Chimney Corner i Allen Park, mens Kop-heltene vant 7-5 over Newry City på lørdag. I sistnevnte kamp gjorde både John Aldridge og John Durnin hat-trick. I Antrim i går kom blant annet Howard Gayle, Paul Walsh, Mark Walters og Jason McAteer på scoringslista.

- Det var tøft å spille to kamper på to dager, men vi har hatt det moro i Nord-Irland, som jo er et land med mange Liverpool-fans, uttaler Liverpool-kaptein Phil Neal.