Carra liker kampene mot Chelsea

Jamie Carragher innrømmer at han liker trøkket rundt kampene mot Chelsea. Mourinho sier Liverpool er favoritter - Rafa uenig. Carvalho blir klar?

Visekaptein Jamie Carragher synes det er stas med all hypen rundt kampene mot Chelsea. Han synes ordkrigen mellom de to klubbenes managere er morsom.

- Avisene ligger rundt på Melwood, så vi leser hva som blir sagt. Det er morsomt, men gir lite mening, sier Carra til Zoo.

Han tror Benítez liker ordkrigen med Mourinho.

- Foran en så stor kamp så vil uansett hva han sier bli vridd for å lage overskrifter. Når det er sagt, tror jeg han liker det litt også.

Han føyer seg inn i rekka over spillere som virkelig gleder seg til de to semifinalene.

- Vi som spilte i 2005 husker så moro det var. Det kan inspirere oss til å repetere det. Kvelder som den husker du hele livet.

Scouseren er full av beundreing for Chelseas stjernespiss Didier Drogba.

- Han er glimrende, og ville nok fått min stemme for Årets spiller om ikke Ronaldo hadde hatt en så fantastisk sesong. Drogba er stor og sterk, så det blir nok litt av en duell. Han står ikke tilbake for noen angripere i verden for øyeblikket, så vi vet hvor tøft det blir. I tillegg har vi Shevchenko vi må ta oss av, avsluttet Carra.

Mourinho sier Liverpool er favoritter
José Mourinho er i gang med sine mind-games før morgendagens semifinale, og hevder i kveld at Liverpool er favoritter til å nå finalen i Aten.

- Om jeg skal trekke frem et lag som favoritt til nå finalen, så er det Liverpool.

Han tror også at Liverpool vil prøve å pådra Drogba et gult kort. Ivorianeren er som kjent kun ett kort fra suspensjon.

- Vi har mange spillere med to gule kort, så det vil ikke overraske meg om de prøver jakte Drogba så han pådrar seg et gult kort i morgen.

- Liverpool har hatt mulighet til å hvile en del spillere, og Gerrard er nok mye friskere enn for eksempel Frank Lampard som ikke har fått hvile, avsluttet Mourinho.

Rafa svarer Mourinho
Liverpool-manager Rafael Benítez er veldig uenig med Jose Mourinho om at Liverpool er favoritter til å nå finalen.

- Vi har selvtillit, men vet vi spiller mot et godt lag. De har mange gode spillere med god fysikk, så såvidt jeg kan se er vi i samme posisjon, sa Benítez på dagens pressekonferanse.

Om Mourinho sine påstander om at Liverpool vil prøve å pådra Drogba et gult kort, mener Rafa at Chelsea gjorde akkurat det for to år siden.

- Kanskje Mourinho tenker på det fordi det var det de prøvte gjøre mot Xabi Alonso i 2005? Vi får tenke på kampen, så får dommeren gjøre jobben sin. Han skal være erfaren nok til å håndtere situasjonen. Om Drogba gjør en feil som fortjener bli belønnet med gult kort, så er det gult kort - som for andre alle spillere på banen i morgen.

- Jeg forstår ikke hvorfor Chelsea alltid snakker om sine problemer. Vi mangler også spillere, men tenker bare på å prøve å vinne kampen.

Kampplanen for morgendagen er klokkeklar.

- Om vi kan holde nullen og score et mål har vi utført jobben helt perfekt. Vi spiller bra, vinner kamper og scorer mål. Vi er selvsikre på at vi kan gjøre den jobben også i morgen, avsluttet Rafa.

Carvalho blir klar?
Chelsea TV melder at Ricardo Carvalho likevel blir klar til morgendagens kamp. I forrige uke sa Mourinho at Carvalho var ute av kampen, men Chelsea TV melder nå at portugiseren har ristet av seg skaden og er kampklar.

Michael Ballack skal derimot være ute, og også veldig tvilsom til returen på Anfield.