Carra øyner Portsmouth

Jamie Carragher håper å bli friskmeldt allerede til kampen på Fratton Park, og vil i så fall bare miste oppgjør mot Toulouse og Derby. Liverpool intensiverer spillerjakt.

Landskampuke hjelper Jamie
Jamie Carragher håper å bli utskrevet fra sykehuset i dag, etter at det har blitt påvist brukket ribbein og at spilleren også har hatt pustevansker etter å ha fått inn luft i brysthulen. Det er imidlertid ventet at skaden vil bli leget av seg selv, og mens at det er blitt antydet en måneds restitusjon for en slik smell håper scouseren selv at han vil være tilbake på banen innen tre uker.

- Siden det vil være et opphold med landskamper håper jeg at jeg kun mister de to neste kampene, bekrefter Carra til Liverpool Echo.

De to neste kampene er Toulouse i returoppgjøret på Anfield i 3.kvalfiseringsrunde i Champions League i morgen, og ligaoppgjøret mot Derby førstkommende lørdag. Siden er det altså to ukers opphold fra ligaspillet p.g.a. EM-kamper.

Velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo sier at de røde allerede lette etter en ny forsvarer som følge av at handelen med Gabriel Heinze gikk i vasken, men at arbeidet med å styrke troppen defensivt nå ytterligere er intensivert.

Sami Hyypiä vil spille med nesebrudd mot Toulouse, sammen med Daniel Agger, men med Carragher ute og Paletta solgt har ikke Liverpool flere midtstoppere igjen i sin førstelagstropp. Alvaro Arbeloa vil trolig være nestemann i køen, dersom det skulle oppstå flere problemer.