Carra på bedringens vei

Jamie Carragher skal være på bedringens vei, og sjansene til spill mot Pompey skal nå være større. Benitez er ikke lysten på at Gerrard skal spille for England.

Jamie Carragher er uaktuell til morgendagens kamp mot Derby, men Rafael Benitez skal nå ha godt håp om at midtstopperkjempen er tilbake på banen igjen til neste ligakamp mot Portsmouth om to uker.

- Carragher blir stadig bedre, men han er ikke kvitt plagene ennå. Kanskje er han det om 10 dager, men det kan også ta 12-15 dager. Aurelio og Kewell fortsetter rehabiliteringen, men er ikke klare for kamp ennå, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

Steven Gerrard må også stå over nok en kamp på grunn av bruddet i stortåa som han pådro seg mot Toulouse. Liverpool-kapteinen ble i dag tatt ut til Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Russland, og skal være ivrig etter å figurere i disse. Benitez sier imidlertid at noen avgjørelse i så henseende ikke er tatt ennå. Det vil bli et diskusjonstema mellom legene i begge leire.

- Vi ønsker ikke å ta noen risiko med Gerrard. Dersom jeg skulle benytte han i morgen må han få en ny smertestillende sprøyte, så jeg tror det er best vi dropper det. Vi vil kontakte landslaget, og ønsker den samme holdningen fra dem. Steven ønsker å spille alle kamper, men nå må vi være forsiktige med ham. Jeg vet hvor mye spill for England betyr for ham. Jeg vil snakke med Steve McClaren, og våre leger vil snakke med landslagets leger.