Carra tror Hobbs vil klare brasene

Jamie Carragher tror at Jack Hobbs vil være i stand til å stagge Robbie Fowler og Jimmy Floyd Hasselbaink om 19-åringen slipper til fra start i kveld. Carra ser også frem til å møte Fowler.

Selv om Rafael Benitez i går kveld antydet at Alvaro Arbeloa blir Jamie Carraghers partner i midtforsvaret mot Cardiff i kveld, virker Tony Barrett i Liverpool Echo temmelig sikker på at det blir Jack Hobbs som blir Carras makker, og ikke spanjolen. Barrett skriver nå i ettermiddag at Jack Hobbs kommer til å starte sin første kamp for klubben, og han siterer Jamie Carragher på at 19-åringen er klar for oppgaven.

- Jack har gjort det svært bra siden han begynte å trene med førstelaget for seks uker siden, og han vil takle å spille mot Cardiff eller hvem det måtte være. Han har gått fra å være en nøkkelspiller på juniorlaget til å bli kaptein på reservelaget. Nå skal han ta neste trinnet opp og se om han kan slå gjennom på førstelaget, uttaler Carragher.

- Du vet aldri hvordan en spiller blir inntil han har fått sjansen og blitt testet på toppnivå. Jack bør ha selvtillit, for han er en god spiller. Nå må han bare bevise det.

Dersom Hobbs slipper til fra start i kveld vil han trolig måtte bryne seg på en velkjent spissduo, nemlig Robbie Fowler og Jimmy Floyd Hasselbaink.

- Det blir en verdifull erfaring å ta med seg videre for Jack, dersom han får møte Robbie og Hasselbaink. Begge er spisser med masse rutine, og en ung forsvarer kan lære en lekse eller to fra de to. Jack er en stor, sterk gutt, som er god i lufta og som også kan spille langs bakken, ettersom han også har spilt på midtbanen for reservelaget. Jeg er sikker på at han vil gjøre det bra om han slipper til i kveld, sier Carragher.

Liverpool Echo tror også at Steven Gerrard kommer til å spille kveldens kamp, ettersom Mohamed Sissoko fortsatt sliter med sykdom.

Men det er gjensynet med Robbie Fowler som er det store temaet i fotballbyen Liverpool i ettermiddag. En spiss Jamie Carragher holder for en av de beste han har spilt mot.

- Da jeg spilte meg inn på laget var Robbie Fowler og Steve McManaman de to store stjernene. Robbie ble bare kalt for "God", og det er hva jeg kaller ham fortsatt om jeg skal være ærlig, forteller Carragher.

- Når du spiller mot en kar som Robbie på trening må du være på tå hev hele tiden, ellers vil han bare latterliggjøre deg. Han hjalp meg til å bli den spilleren jeg er i dag, og bidro til å gjøre meg til en bedre spiller. Jeg har vært heldig som har fått spille med og mot noen av de beste spissene som finnes, men Robbie var definitivt den aller beste.

I kveld kan duoen Carragher og Fowler komme i direkte kontakt med hverandre som motstandere.

- Jeg ser frem til å prate med ham igjen, selv om jeg ikke tror det vil bli sagt så mye ute på banen. Det er flott å se at han gjør det bra i Cardiff, men jeg håper han ikke gjør det fullt så bra i kveld.