Carra vil bli trener

Jamie Carragher tar sikte på en trenerkarriere når han legger opp som aktiv fotballspiller. Politiet frykter parkeringsproblemer rundt nye Anfield.

Jamie Carragher har blitt intervjuet av tidligere lagkamerat Steve McManaman for Setanta Sports. Der sier Carra at han akter å bli i Liverpool resten av karrieren, og at han vurderer en trenerkarriere når han gir seg som aktiv spiller selv. Stopperen sier også at han er glad for at han er en av de spillerne som blir rotert minst av Rafael Benitez.

- Jeg var Everton-supporter, men når du får sjansen til å spille for Liverpool, vet du selv hvorfor du selv og Robbie Fowler tok samme avgjørelse som meg. Det er en stor mulighet, sier Carragher til McManaman.

- Liverpool er min klubb nå, og både du, Robbie, Steven Gerrard og jeg selv har sterke følelser for denne klubben. Vi ønsker inderlig at klubben skal gjøre det bra. Det er flott at en klubb som Liverpool har lokale spillere i troppen, og forhåpentligvis kommer det noen nye inn når jeg og Steven er ferdige som spillere.

- Nå som jeg har gitt meg på landslaget får jeg mulighet til å utnytte landslagspausene til å vurdere trenerkurs. Jeg ønsker definitivt å bli trener når jeg er ferdig som spiller, men for øyeblikket ønsker jeg å konsentrere meg mest om mitt eget spill. Et par år før jeg gir meg som spiller, skal jeg i alle fall begynne på kursene. Det ligger i bakhodet mitt. Jeg ønsker definitivt å være involvert i fotball også etter at jeg er ferdig som aktiv. Jeg har drevet med fotball siden jeg var fire eller fem år gammel, så det er det eneste jeg kan.

Carragher sier også at Premier League helt klart har førsteprioritet for hans del denne sesongen. Scouseren er noe så sjeldent som en spiller som er nærmest er sikret en fast plass i førsteelleveren under Rafael Benitez.

- Vi fikk en god start, men opplevde så en formsvikt. Det må vi få gjort noe med. Selv har jeg vært heldig som ikke har blitt rotert så mye. Jeg ville ikke ha likt å blitt satt ut og inn hele tiden. Forhåpentligvis fortsetter det slik.

- Alle har sine meninger om vår manager, men han hadde suksess i Valencia og han har hatt suksess i Liverpool. Han har fått oss til finaler i samtlige sesonger, og vi støtter ham fullt ut. Forhåpentligvis kan vi vinne Premier League i år.

Politiet ønsker å taue vekk biler
Merseyside-politiet forbeholder seg retten til å begynne og taue bort feilparkerte biler på kampdag, den dagen Liverpools nye stadion i Stanley Park står ferdig. I dag slipper feilparkerte fotballfans unna med en symbolsk bot på £30.

Når det nye stadionanlegget står ferdig, med langt større kapasitet enn dagens Anfield, frykter politiet en kraftig økning i feilparkerte privatbiler i området. Derfor krever etaten at de får ta i bruk langt sterkere virkemidler enn de har lov til i dag, for å få bukt med dette problemet.

I dag deler gjerne 4-5 fans på boten de får på £30, og dermed svir straffen så lite at det spekuleres i å parkere feil og så nær inntil stadion som mulig. Liverpool Daily Post skriver at politiet for fremtiden ønsker å taue bort biler til en spesiell lagringsplass, der eierne må ut med langt større summer for å få de tilbake.

Politiet kommer til å legge frem sitt syn overfor bystyrets planleggingskomite under tirsdagens møte omkring saken.