Carra vil la CL-tapet gå ut over Arsenal

Jamie Carragher ønsker å ta ut skuffelsen over tapet mot Besiktas gjennom en god kamp mot Arsenal på søndag. Ryan Babel har ikke gitt opp håpet om avansement.

Jamie Carragher tror at tapet for Besiktas vil føre til at han og hans lagkamerater blir ekstra oppsatte på å slå Arsenal på søndag. De to lagene er de eneste som er ubeseiret i Premier League denne sesongen, og oppgjøret kan få mye å si for tittelkampen.

Arsenal går til toppoppgjøret stinne av selvtillit etter å ha banket Slavia Praha hele 7-0, mens situasjonen er den stikk motsatte for Liverpool. De røde har mye å revansjere og bevise etter tapet i Istanbul.

- En ny stor kamp står for døren mot Arsenal i helgen. Vi må sørge for å være topp motiverte for oppgaven, sier midtstopperen til Setanta Sports, og insisterer på at spillernes selvtillit ikke har fått seg en knekk etter nederlaget i går kveld.

- Jeg syntes vi spilte bra nok til å vinne over Besiktas, så vi er ikke så alt for langt nede når vi går til Arsenal-kampen. Men vi må bli bedre, ettersom Arsenal spiller svært bra for tiden. De er trolig det beste laget i Europa akkurat nå. Men jeg er sikker på at vi vil gi dem kamp. Vår statistikk mot Arsenal på hjemmebane er ganske god, og den ønsker vi ikke å ødelegge.

Babel tror fortsatt på avansement
Ryan Babel var en av et fåtall Liverpool-spillere som kan gå med hevet hode etter gårsdagens tap i Istanbul. Nederlenderen nekter å gi opp håpet om å avansere fra gruppespillet i Champions League.

- Vi har fortsatt sjansen til å gå videre. Vi spiller våre to neste kamper hjemme, og kan klare det, sier han til uefa.com.

Neste kamp er mot nettopp tyrkerne på Anfield, og Besiktas-forsvarer Gökhan Zan forventer at oppgaven blir tøffere på Merseyside.

- Jeg er ikke i tvil om at oppgaven blir annerledes den 6.november. Det blir vanskeligere for oss, men vi kan benytte en annen taktikk på Anfield. Klarer vi å få med oss ett poeng derfra, vil oppgaven bli lettere for oss, slår han fast.