Carragher klarert for spill mot Pompey

Jamie Carragher er friskmeldt, og vil bli inkludert i spillertroppen til lørdagens kamp mot Portsmouth. Det melder Liverpool Echo. Det er imidlertid usikkert om Steve Finnan blir i stand til å spille.

Jamie Carragher har fått grønt lys til å spille for Liverpool mot Portsmouth på lørdag. Midtstopperen vil bli inkludert i spillertroppen som setter kursen sørover i morgen, etter at han har vært i stand til å trene som normalt denne uka.

Manager Rafael Benitez bekreftet i dag overfor Liverpool Echo at Carra er med i hans planer på Fratton Park, og slår fast at han nå er fullstendig restituert etter ribbeinsbruddet og lungeproblemene han pådro seg i Sunderland.

- Carragher har trent som normalt, sammen med de øvrige spillerne som har vært her denne uken. Han er skadefri og vil være tilgjengelig i helgen. Det er gode nyheter for oss, sier Benitez.

- Fabio Aurelio nærmer seg også førstelagstroppen igjen, etter å ha spilt 45 minutter for reservelaget. Når det gjelder Harry Kewell så kan han løpe igjen nå, og er nærmere kampformen. I dag krysser jeg fingrene for at alle landslagsspillerne kommer tilbake uten å ha pådratt seg skader. Det blir ikke enkelt for oss å reise til Portsmouth i morgen uten å ha trent skikkelig sammen.

Benitez blir ellers nødt til å sjekke hvordan det går med Steve Finnan, som måtte stå over Irlands landskamper grunnet en kneskade han pådro seg mot Derby. Legene vil også undersøke Steven Gerrards stortå etter hans to kamper for England, men det er ikke grunn til å tro at kapteinen vil måtte stå over kampen i Portsmouth. Benitez ønsker i alle fall at Gerrard skal spille fra start på Fratton Park.