Carragher tangerer Callaghan

Jamie Carragher topper snart listen over Liverpool-spillere med flest kamper i Europa. Steve Finnan måtte stå over mot Boro og Wigan grunnet nakkesmerter.

I morgen kveld kommer Jamie Carragher til å tangere Ian Callaghans klubbrekord når det gjelder europacupkamper. Solide Callaghan spilte i sin tid 89 kamper for de helrøde i Europa. Etter semifinalene mot Chelsea har sannsynligvis Carra tatt over den rekorden alene.

Liverpool har ingen nye skadeproblemer før morgendagens kamp. Det betyr at Rafa Benitez må klare seg uten den langtidsskadde trioen Aurelio, Garcia og Kewell, men har ellers en frisk tropp å plukke fra.

Finnan har slitt med nakken
Under dagens pressekonferanse kom det frem at høyreback Steve Finnan har slitt med nakkesmerter den siste uken, og at dette var årsaken til at han stod over kampene mot Middlesbrough og Wigan. Men iren skal nå være fit for fight igjen.

Ville ikke kommentere Dudek
Press Association melder ellers at Benitez ikke ønsket å utdype presseoppslag om at Jerzy Dudek kommer til å forlate Anfield i sommer, når kontrakten hans med Liverpool løper ut.

- Vi snakker sammen om fremtiden hans, og kanskje forlater han oss. Men mentalt er han klar for innsats, og vil være i troppen mot Chelsea, var alt spanjolen ville si om den saken.

Benitez snakket imidlertid villig vekk om sin hunger etter å vinne Champions League igjen.

- Vi kan dominere Europa i årevis, uttalte en offensiv manager.

- Jeg mener at vi har et virkelig godt lag nå, og at det vil bli enda bedre i fremtiden. Spillerne er minst like sultne på suksess nå som de var for to år siden. Selvsagt vet vi at det blir en vanskelig oppgave mot Chelsea, men vi har selvtillit nå og vi vil ha det i årene som kommer.

Liverpool Echo tror at Benitez kommer til å benytte Steven Gerrard på høyresiden av midtbanen på Stamford Bridge, men utelukker heller ikke at kapteinen kan bli brukt i en rolle som hengende spiss bak Dirk Kuyt for å gjøre plass til formsterke Jermaine Pennant.